Oldenzaal in Kerstsfeer

wanneer
locatie
Centrum Oldenzaal

Kunstwandelroute 2017

"Het wonder van de Losserhof"

Aanvang
Locatie
GildeHof, Losser

Tijdens een wandeling over het terrein kom je kunstwerken tegen die gemaakt zijn op de ateliers door mensen met een beperking. In diverse gebouwen die onderdeel zijn van de kunstwandelroute zijn exposities te bezichtigen.

Kunstbrug

Aanvang
Locatie
Kunstbrug, Oldenzaal

KUNSTBRUG is een galerie met hedendaagse kunst, gevestigd op de brug bij de Woonboulevard Oldenzaal. 16 KUNSTENAARS OP 1 BRUG

Kill your darlings

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Nique Baltink uit Haaksbergen werkt sinds 1996 met klei. In de periode dat er meer tijd kwam voor creativiteit werd klei de eerste uitdaging voor Nique.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Expositie "De kunst van het loslaten"

Expositie Emmauskerk, De Thij Oldenzaal

Aanvang
Locatie
Emmauskerk, Oldenzaal

De Emmaus geloofsgemeenschap heeft een viertal Oldenzaalse kunstenaars uitgenodigd om van een tentoonstelling te verzorgen:

Kidsinloop vernieuwd

Aanvang
Locatie
Impuls/Breedwijs, Oldenzaal

De kidsinloop bij Impuls locatie Breedwijs is vernieuwd. Impuls kan nu ook gebruik maken van de gymzaal om leuke, sportieve en avontuurlijke spellen te doen. Natuurlijk kan je ook in de inloopruimte terecht om te gamen, spelletjes te doen of te kletsen.

Koopavond Oldenzaal

Aanvang
Locatie
Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Iedere vrijdagavond is het koopavond in de binnenstad in Oldenzaal! Dit wil zeggen dat de winkels geopend zijn tot 21:00 uur.

Discozwemmen

Winterdisco

Aanvang
Locatie
Zwem Center Vondersweijde, Oldenzaal

Op de genoemde vrijdagavond wordt zwembad Vondersweijde omgetoverd tot een echte disco waar je je eindeloos samen met je vriendjes en vriendinnetjes kunt vermaken.

Het sleutelmoment van Henry van Loon

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Als Henry van Loon een voetballer was, dan was hij een typische linksbuiten geweest: technisch begaafd, snel, en grillig: altijd bepalend voor het eindresultaat of het nou een briljante actie of een tragische eigen-goal betreft.