Koopzondag Meer voor Mannen

wanneer
locatie
Centrum Oldenzaal

Kunst in de etalage

In het centrum van Oldenzaal zijn van 7 t/m 29 oktober de etalages weer sfeervol ingericht met hedendaagse kunst uit het hele land. Je krijgt een ruime variatie in stijl en techniek aangeboden.

Maarten Luther, 500 jaar reformatie

Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Maarten Luther (1483-1546) plaatste volgens de overlevering op 31 oktober 1517 aan de slotkerk van Wittenberg 95 stellingen tegen de handel in aflaten door de katholieke kerk.

Basiscursus Windows 10

voor beginners

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Een cursus van 6 ochtenden voor 50-plussers in een rustig tempo en in begrijpelijke taal. Je leert om te gaan met jouw Windows-pc of laptop.

Kunstwandelroute 2017

"Het wonder van de Losserhof"

Aanvang
Locatie
GildeHof, Losser

Tijdens een wandeling over het terrein kom je kunstwerken tegen die gemaakt zijn op de ateliers door mensen met een beperking. In diverse gebouwen die onderdeel zijn van de kunstwandelroute zijn exposities te bezichtigen.

Kunstbrug

Aanvang
Locatie
Kunstbrug, Oldenzaal

KUNSTBRUG is een galerie met hedendaagse kunst, gevestigd op de brug bij de Woonboulevard Oldenzaal. 16 KUNSTENAARS OP 1 BRUG

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Kidsinloop vernieuwd

Aanvang
Locatie
Impuls/Breedwijs, Oldenzaal

De kidsinloop bij Impuls locatie Breedwijs is vernieuwd. Impuls kan nu ook gebruik maken van de gymzaal om leuke, sportieve en avontuurlijke spellen te doen. Natuurlijk kan je ook in de inloopruimte terecht om te gamen, spelletjes te doen, te kletsen of te relaxen.

Happen en Stappen

Aanvang
Locatie
Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Wil je lekker eten, een gezellige dag en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Happen en Stappen" heb je drie in één!