Agenda

workshops voor tablets en pc/laptop

De basis van EXCEL voor laptop/pc

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De basis van EXCEL voor laptop/pc; leer een aantal basismogelijkheden van Excel, zoals eenvoudig boekhouden (huishoudboekje) en het maken van adreslijsten voor een kennissen- of ledenbestand. De workshop bestaat uit twee dinsdagochtenden op 11 en 18 april;

Tentoonstelling 'Cold Cases'

Resultaten opgravingen Plechelmusplein in tentoonstelling Palthe Huis

Aanvang
Locatie
Museum Het Palthe-Huis, Oldenzaal

In de tentoonstelling worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de opgraving van het Plechelmusplein toegelicht.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Lezing Gerrit Steenbreker

Aanvang
Locatie
Hotel het Landhuis, Oldenzaal

Gerrit Steenbreker is geboren 1951, dus zijn ontluikende muzikale interesses dateren van de roerige “sixties”. Hij repeteerde met bandjes maar vond zich eigenlijk geen type daarvoor.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Cursus Spaans voor beginners

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

“Buenos dias”. Een begroeting waarmee je menig Spanjaard een plezier zult doen. In februari 2017 start de Bibliotheek Oldenzaal een cursus Spaans van 12 avonden, voor beginners.

Combi keramiek en bloemschikken

bij workshopboerderij Kampboer

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Altijd al zelf een keer schaal willen maken en daarop een geweldig bloemstuk maken? Grijp nu je kans en volg de combi-workshop keramiek & bloemschikken.