Agenda

Tentoonstelling TCC Lyceumstraat

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De jaarlijkse tentoonstelling van werkstukken van leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is zo langzamerhand een niet weg te denken traditie aan het worden. De werkstukken zijn gemaakt tijdens het vak Beeldende Vorming.

Mammacafé Oldenzaal

Met je baby op vakantie

Aanvang
Locatie
Mammacafé Oldenzaal, Oldenzaal

In het Mammacafé komt een verpleegkundige vertellen over hoe je samen met je kindje op vakantie kunt gaan. Denk aan veilig op reis gaan, vervoer, maar ook insmeren tegen de zon en wat te doen bij een hittegolf, teken en wespensteken.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Het Praathuis in de Bibliotheek

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Iedereen van buitenlandse komaf die moeite heeft met in het Nederlands schrijven, lezen en praten kan komen oefenen in Het Praathuis. 

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Happen en Stappen

Aanvang
Locatie
VVV Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Wil je lekker eten, een gezellige dag en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Happen en Stappen" heb je drie in één!

Kanaljerood met LEEF-TIJD

Kanaljerood zingt over oud worden

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Met als titel Leef-Tijd “De reis van ons leven” is het koor bezig gegaan met het maken van liedteksten. Eigen ervaringen met ouder worden werden uitgewisseld en leidden tot de mooiste liederen.