Agenda

Tentoonstelling TCC Lyceumstraat

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De jaarlijkse tentoonstelling van werkstukken van leerlingen van het Twents Carmelcollege locatie Lyceumstraat is zo langzamerhand een niet weg te denken traditie aan het worden. De werkstukken zijn gemaakt tijdens het vak Beeldende Vorming.

Smartlappenfestival

Aanvang
Locatie
Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Hierbij wordt het eerste Oldenzaalse Smartlappenfestival aangekondigd. Dit festival zal gehouden worden op zaterdag 13 mei 2017 in de prachtige hanzestad Oldenzaal.

Kaasworkshops

bij Landgoed Kaamps

Aanvang
Locatie
Landgoed Kaamps, Deurningen

Incl. Koffie/thee/ranja met cake, een consumptie & kaasproeven, een korte rondleiding, kaasmakers diploma, stukje kaas en het eigen gemaakte kaasje natuurlijk.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Benefiet Concert Oldenzaal tegen MS.

Kom op 13 mei naar de kolk en feest mee tegen MS

Aanvang
Locatie
Sportcafe De Kolk, Oldenzaal

Oldenzaal tegen MS organiseert op zaterdag 13 mei een feestelijke Benefietavond bij sporthal de Kolk in Oldenzaal. Met optredens van Oldenzaalse volkszanger Bjorn Klok en de regionaal bekende coverband Hi5ve beloofd het een fantastische avond te worden.