Agenda

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Ett'n Haal'n op de Pedaal'n

Aanvang
Locatie
VVV Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Nieuwe routes "Ett'n Haal'n op de Pedaal'n. Ett’n haal’n op de pedaal’n is een, via knooppunten, culinaire fietstocht door het prachtige Twentse landschap.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Huiskamerconcert Erve Fakkert:

Johnny Teardrop Unplugged!

Aanvang
Locatie
Erve Fakkert, Rossum

Johnny Teardrop staat al jaren garant voor swingende Soul, Rhythm & Blues en gevoelige ballads. De soulvolle stem van zanger Henk ter Grote leent zich echter ook voor akoestisch repertoire.

Johnny Teardrop Unplugged

Huiskamerconcert Erve Fakkert

Aanvang
Locatie
Erve Fakkert

Donderdag 20 april verzorgt de Oldenzaalse formatie Johnny Teardrop Unplugged een akoestisch optreden. Aanvang 20:00 uur Entree € 5,- Gratis koffie staat klaar.

Held (try-out)

Fuad Hassen

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Na de finalistentour van Cameretten 2013 is Fuad aan een opvallende opmars bezig. Zijn debuuttournee werd zelfs met succes verlengd. Ook in De Bond speelde Fuad zijn goed gerecenseerde eerste programma Pareidolia.