Agenda

Workshops voor tablets en pc/laptop

De basis van WORD voor laptop/pc

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

De basis van WORD voor laptop/pc; WORD is een populair tekstverwerkings- programma. Je leert de basismogelijkheden kennen en krijgt uitleg over de keuze mogelijkheden van het beginscherm. Ook het kiezen van het gewenste basisdocument, lettertype, het vormgeven en indelen van tekst en document en veel andere zaken komen aan de orde. De workshop bestaat uit twee vrijdagochtenden op 21 en 28 april.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Het Praathuis in de Bibliotheek

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Iedereen van buitenlandse komaf die moeite heeft met in het Nederlands schrijven, lezen en praten kan komen oefenen in Het Praathuis. 

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Happen en Stappen

Aanvang
Locatie
VVV Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Wil je lekker eten, een gezellige dag en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Happen en Stappen" heb je drie in één!

Déjà vu - a tribute to CSNY

Her Majesty

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. Her Majesty brengt een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten: David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young.