Agenda

Computercursussen in de Bibliotheek

Vervolgcursus Windows

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Vanaf januari biedt de Bibliotheek Oldenzaal in samenwerking met Seniorweb opnieuw een ruim aanbod van diverse computercursussen aan.

Tentoonstelling 'Cold Cases'

Resultaten opgravingen Plechelmusplein in tentoonstelling Palthe Huis

Aanvang
Locatie
Museum Het Palthe-Huis, Oldenzaal

In de tentoonstelling worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de opgraving van het Plechelmusplein toegelicht.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Het Praathuis in de Bibliotheek

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Iedereen van buitenlandse komaf die moeite heeft met in het Nederlands schrijven, lezen en praten kan komen oefenen in Het Praathuis. 

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Happen en Stappen

Aanvang
Locatie
VVV Tourist info Oldenzaal, Oldenzaal

Wil je lekker eten, een gezellige dag en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Met het arrangement "Happen en Stappen" heb je drie in één!

Aan de bak 3

Pepijn Schoneveld / Ellen Dikker

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Pepijn Schoneveld – Morgen klaart het op Over zijn vorige cabaretshow Meneer Jongetje schreef de pers: ´Zelfspot en de onderonsjes met de zaal vormen de kracht van Pepijn Schoneveld´ (Noord Hollands Dagblad).