Agenda

Hulsbeek wandeling

Aanvang
Locatie
Noabershoes

De ronde start bij het plein van winkelcentrum De Thij elke woensdagmorgen om 9.00 uur precies. De route gaat door de mooie natuur van het Hulsbeek en is circa 9 kilometer of circa 6 kilometer.

Workshops voor tablets en pc/laptop

Meer doen met e-mail voor iPad en tablet

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal, Oldenzaal

Meer doen met e-mail voor iPad en tablet; wat kun je nog meer doen met  e-mail naast versturen, ontvangen en wissen. Onder andere wordt ingegaan op het meesturen van foto’s en andere bijlagen, het bewaren van mails (archiveren) en bijlagen en het beheren van contacten. De workshop wordt gegeven op woensdag 26 april.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.

Sport- en beweeg inloop

Aanvang
Locatie
Sporthal Twents Carmel College, Oldenzaal

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en vind je het leuk om aan sport te doen? Kom dan op woensdagmiddag naar de sporthal van het TCC Praktijkonderwijs!

Kaasworkshops

bij Landgoed Kaamps

Aanvang
Locatie
Landgoed Kaamps, Deurningen

Incl. Koffie/thee/ranja met cake, een consumptie & kaasproeven, een korte rondleiding, kaasmakers diploma, stukje kaas en het eigen gemaakte kaasje natuurlijk.

Lion

Aanvang
Locatie
Filmhuis Oldenzaal, Oldenzaal

Australisch drama over een jongen uit Calcutta die geadopteerd werd door een Australisch echtpaar en na vijfentwintig jaar zijn Indiase familie zoekt.

Maxima's night out

Aanvang
Locatie
Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Muziekfeest op drie podia op de Groote Markt in Oldenzaal gedurende de Koningsnacht. Met medewerking van diverse regionale en lokale bands.