Agenda

Kingsland Festival

Locatie
Recreatiepark Het Hulsbeek, Oldenzaal

De start van het festival seizoen op Koningsdag. Kingsland is het grootste dancefestival van Nederland waarbij we samen de verjaardag van onze Koning vieren met de grootste DJ's van dit moment. Uiteraard volledig gehuld in oranje.

Koningsdag 2017

Aanvang
Locatie
Centrum Oldenzaal, Oldenzaal

Op 27 april wordt in het centrum van Oldenzaal een uitgebreide Oranjemarkt georganiseerd. Er zijn tal van leuke activiteiten zoals een boekenmarkt, kinderrommelmarkt, hindernisbaan en eetkraampjes. Winkelcentrum In Den Vijfhoek is deze dag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend.

Pröttel of Pronk tijdens Koningsdag in het Palthe Huis

Aanvang
Locatie
Museum Het Palthe-Huis, Oldenzaal

Is het pröttel of pronk? Iedereen heeft wel iets op zolder, in de schuur of gewoon in de woonkamer staan waarvan hij het zeker weet: dit is vast waardevol. Of misschien ben je van plan om iets weg te gooien en durf je het toch niet helemaal aan. Laat jouw voorwerp dan beoordelen door de experts tijdens Koningsdag.

Structuur en transparantie.

Aanvang
Locatie
Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Stadstheater De Bond presenteert een gezamenlijke expositie van Gerard Brok uit Hengelo en Gerard Leferink uit Haaksbergen.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek

Aanvang
Locatie
Plechelmusbasiliek, Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Je brengt een bezoek aan de klokkenkamer en wordt op het Lood'n Bönneke beloond met een geweldig uitzicht over de omgeving van Oldenzaal.