Nieuws

 1. Kunst in de etalage

  Dit jaar vindt het evenement ‘Kunst in de etalage’ voor de vijftiende keer in Oldenzaal plaats. Ook dit jaar kun je je laten verleiden tot een inspirerende en kunstzinnige wandeling door de Oldenzaalse binnenstad.

 2. ICKK geeft gratis herenshirt van Gabbiano weg tijdens winactie!

  Sinds woensdag 14 september heeft de hippe kledingwinkel ICKK officieel haar deuren geopend aan de Grootestraat 33. Simone Hampsink is de enthousiaste eigenaresse van ICKK en zij heeft gekozen voor Oldenzaal, omdat dit een stad is waar mensen lekker relaxed kunnen winkelen, zonder de drukte van Enschede.

 3. Nog meer nieuwe winkels in de binnenstad!

  De binnenstad van Oldenzaal komt tot bloei! Steeds meer hippe, eigentijdse winkels vestigen zich in hartje Oldenzaal. De ondernemers werken bovendien nauw samen om de bezoekers gastvrij te ontvangen.
  Zo is deze week de officiële opening geweest van ICKK, een hippe kledingwinkel voor dames, heren en jongens.

 4. Kleurrijke zaterdag

  Je vakantieverhalen delen met klasgenootjes, je laten schminken in neonkleuren, de binnenstad inkleuren met stoepkrijt en meedoen met de stoepkrijtwedstrijd, dat kan allemaal op zaterdag 2 september tijdens het nieuwste evenement van Oldenzaal: Kleurrijke Zaterdag.

 5. Stadscafé 12 september

  Het volgende Stadcafé is op dinsdag 12 september 2017. Ondernemers, bezoekers, bewoners - iedereen die zich betrokken voelt bij de Oldenzaalse binnenstad is van harte welkom.

 6. Boeskool Lös in Oldenzaal!

  Van 22 augustus t/m 27 augustus ontvangt Oldenzaal tijdens de 47ste keer Boeskool is Lös weer vele duizenden bezoekers. Oldenzalers, mensen uit de regio en toeristen komen samen om te genieten van muziek en sport, om te winkelen in de binnenstad en voor de gezelligheid in de Oldenzaalse horeca.

 7. Oldenzaal = Mode

  Er is geen stadje te vinden in Twente waar zoveel bijzondere modewinkels te vinden zijn. Voor kinderen, vrouwen, mannen, maatje meer: het is er allemaal.