Nieuws

 1. Gratis winkelplattegrond voor bezoekers Oldenzaal

  Kom je een dagje shoppen in Oldenzaal? Er ligt nu een gratis winkelplattegrond voor je klaar! Hierop zijn alle winkels per branche op aangegeven, maar ook de bezienswaardigheden, de toekomstige stadstuinen, parkeervoorzieningen en pinautomaten.

 2. Uitgelicht: De Wijnkelder XL

  Op zoek naar een bijzondere wijn voor bij je etentje? Dan ben je bij de Wijnkelder XL op het juiste adres! Jules Bilous heeft namelijk 33 jaar horeca-ervaring waarvan 28 jaar als kok en kan je daarom perfect adviseren over iedere wijn-spijs combinatie.

 3. Start bouw nieuwe entree Palthe Huis

  Het Palthe Huis is gestart met de bouw van de nieuwe entree van het museum. Met de komst van de nieuwe entree maakt het museum een belangrijke laatste slag in het vernieuwingsproces dat in 2017 is ingezet.

 4. Hulsbeekdag

  De Hulsbeekdag is dé dag waarop jong en oud Het Hulsbeek beleven
  Activiteiten op en rond recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal.

 5. Ondernemer in de spotlight: Huppeldepup & Co

  Dit jaar viert Huppeldepup & Co haar 15e verjaardag! Sinds 2003 zijn ze gevestigd in Oldenzaal. Eerst aan de Gasthuisstraat, later aan de Steenstraat en sinds vijf jaar aan de Grootestraat, Tegenover winkelcentrum De Driehoek en op steenworp afstand van de gezellige horecamarkt.

 6. Start bouw nieuwe entree Palthe Huis

  Eindelijk is het zover: de nieuwe entree van het Palthe Huis gaat gebouwd worden. Met de komst van de nieuwe entree maakt het museum een belangrijke laatste slag in het vernieuwingsproces dat in 2017 is ingezet.

 7. Paasvuur Oldenzaal

  Met Pasen worden traditiegetrouw paasvuren ontstoken. Op heel veel plekken in Twente worden op Eerste en Tweede Paasdag weer 'boakes' ontstoken. De traditie trekt elk jaar weer veel belangstellenden richting de vreugdevuren.

 8. Enthousiaste Schoolnatuurgidsen gezocht!

  Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat het heel belangrijk is dat kinderen weer in contact komen met de natuur. Omdat IVN Oldenzaal dit belang onderstreept organiseren zij een cursus NatuurSchoolgids.