Oldenzaal = Mode

Er is geen stadje te vinden in Twente waar zoveel bijzondere modewinkels te vinden zijn. Voor kinderen, vrouwen, mannen, maatje meer: het is er allemaal.

In Oldenzaal vind je leuke ketens, maar ook nog heel veel originele familiebedrijven en speciaalzaakjes. Van die winkels waarvan er geen ander is en waar het heerlijk rondneuzen is. Oldenzaal is mode en tegelijkertijd zo veel meer. Er is vaak iets te doen in de binnenstad en op de markt is het genieten geblazen met al die fijne restaurantjes en cafés. Er is meer dan genoeg keuze voor een heerlijk dagje fashion shoppen. Zeker weten dat je slaagt! Hip het najaar in? Op zondag 17 september vindt er een mode event plaats in het centrum van Oldenzaal. Het Mode Event Oldenzaal is een must voor iedereen die van mode en shoppen houdt. Uiteraard is de meterslange catwalk spectaculair. Modellen showen de nieuwste collecties van ruim twintig winkels, terwijl zij door de winkelstraten lopen. Het bijzondere is dat de modellen allemaal ‘gewone’ vrouwen zijn uit de regio. Op die manier is heel goed te zien dat de mode draagbaar is door elke vrouw en niet alleen door professionele modellen. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tussendoor zijn er allerlei beauty en lifestyle activiteiten zoals een kleurenanalyse en make up advies. Ook zijn de horecagelegenheden geopend dus kom gezellig genieten op 1 van de terrassen!

Fashion Night Out Woensdag 27 september is er een 'Fashion Night Out' in het centrum van Oldenzaal. Een groot aantal (mode) winkels organiseert deze avond leuke activiteiten. Denk daarbij aan mannequins die de laatste voorjaarsmode showen, ontvangst met een hapje en drankje, visagistes met beauty advies, een goodie bag. etc. Ook de Oldenzaalse horeca speelt er op in met speciale Fashion Night Out - daghappen of menu’s. Kortom; een echt avondje uit! De deelnemende winkels zijn geopend van 18.00-21.30 uur.

Het Mode Event en Fashion Night Out wordt georganiseerd door Centrum Oldenzaal en de aangesloten winkeliers. Meer informatie over de evenementen in Oldenzaal en alle Mode Winkels? Kijk op Website of op Facebook.