Stadscafé 12 september

Het volgende Stadcafé is op dinsdag 12 september 2017. Ondernemers, bezoekers, bewoners - iedereen die zich betrokken voelt bij de Oldenzaalse binnenstad is van harte welkom.

De Stadscafés zijn een initiatief van de StadsNoabers (een samenwerkingsverband van verschillende stakeholders in de binnenstad) en zijn bedoeld om elkaar te inspireren rondom een thema en samen aan de slag te gaan met nieuwe initiatieven voor een bruisende binnenstad.

Het thema van aankomend Stadscafé is de Battle of Streets deel II. Ondernemers en bewoners van de Vijfhoek, de Driehoek en de Steenstraat mogen hun plannen presenteren om hun straat of winkelcentrum nog beter te profileren. De vorige keer won de Deurningerstraat; zij ontvingen een geldbedrag waarmee ze hun winkelstraat sfeervol gaan aankleden.

Ook hebben we weer een aantal stadscheques ter waarde van € 2.500,- die we weggeven aan het beste idee voor de binnenstad. Heb jij een vernieuwend idee voor een leukere binnenstad? Kom dan pitchen tijdens het Stadscafé en wie weet win jij een van de stadscheques voor het realiseren van jouw plan. Aanmelden kan tot 11 september 2017 via

Daarnaast is er altijd een update over de vorige stadschequewinnaars, stellen nieuwe ondernemers zich voor en praat ik je bij over de laatste ontwikkelingen in de binnenstad. Wil jij mee beslissen waaraan de stadscheques worden besteed, wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de binnenstad of heb je gewoon zin om even te komen buurten? Kom dan naar het Stadscafé op 12 september 2017 bij de StadsNoabers aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal!

Groetjes en tot ziens, Krystle Hemken, binnenstadsmanager