Kleurrijke zaterdag

Je vakantieverhalen delen met klasgenootjes, je laten schminken in neonkleuren, de binnenstad inkleuren met stoepkrijt en meedoen met de stoepkrijtwedstrijd, dat kan allemaal op zaterdag 2 september tijdens het nieuwste evenement van Oldenzaal: Kleurrijke Zaterdag.

Kleurrijke zaterdag is een vrolijk initiatief van van Joliens Theaterhuis, Huppeldepup & CO en De Fotoloods. Nancy Hermelink van Huppeldepup & CO: “We kennen elkaar vanuit het netwerk Zakenzusters. Uit onze spontaniteit en het werken met kinderen komt dit voort. We wilden iets leuks, eigenlijk iets heel simpels bedenken waardoor je kinderen in de stad krijgt en gezelligheid. Het toverwoord is verbinden. Dit is door verbinding ontstaan en hiermee kun je kinderen met elkaar in verbinding krijgen maar ook hun ouders en dat is natuurlijk het doel. En daarnaast krijg je zo ook meer reuring op het Plechelmusplein, dat wel heel mooi is, maar ook wat kaal is.”

Die verbinding wordt ook gevonden bij de ondernemers die het evenement sponsoren door bijvoorbeeld materiaal beschikbaar te stellen en door terrassen op te stellen zodat de “ouders op het terras van Puur en Vindom lekker even wat kunnen drinken. Het is echt een gezinsding.”

Dus kom ook op zaterdag 2 september 2017 naar het Plechelmusplein en geef de binnenstad kleur!