Nieuws

 1. Uitgelicht: Rendez Vous

  Ben jij op zoek naar die unieke bikini? Dan kun je in het bijzondere winkeltje van Rendez Vous aan de Bisschopstraat je hart ophalen! Hier vind je allerlei bekende merken badkleding, maar ook lingerie en accessoires.

 2. Herinrichting Marktstraat

  Een van de meest karakteristieke straatjes in Oldenzaal, de Marktstraat, wordt opnieuw ingericht. Hier-voor is een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit ontwerp sluit aan op het ontwerp van de aangrenzende projecten de Stadstuinen en de Groote Markt.

 3. Nieuw! Karel de Groote

  In het prachtige pand van de voormalige Bisschop is sinds gisteren Karel de Groote geopend. Mattijs Karel vertelt: “Dit is een echt borrelcafé. Hier kun je speciaalbieren bestellen van de tap maar ook op fles.

 4. Dinerarrangement He'k Wat Van Oe An?

  Geniet, voorafgaand aan de voorstelling, van een diner met bijpassende wijn en laat je verrassen door Chefkok Nick van Hotel Erve Hulsbeek. Hij heeft een heerlijk driegangen aspergemenu samengesteld.

 5. Gratis winkelplattegrond voor bezoekers Oldenzaal

  Kom je een dagje shoppen in Oldenzaal? Er ligt nu een gratis winkelplattegrond voor je klaar! Hierop zijn alle winkels per branche op aangegeven, maar ook de bezienswaardigheden, de toekomstige stadstuinen, parkeervoorzieningen en pinautomaten.

 6. Uitgelicht: De Wijnkelder XL

  Op zoek naar een bijzondere wijn voor bij je etentje? Dan ben je bij de Wijnkelder XL op het juiste adres! Jules Bilous heeft namelijk 33 jaar horeca-ervaring waarvan 28 jaar als kok en kan je daarom perfect adviseren over iedere wijn-spijs combinatie.

 7. Start bouw nieuwe entree Palthe Huis

  Het Palthe Huis is gestart met de bouw van de nieuwe entree van het museum. Met de komst van de nieuwe entree maakt het museum een belangrijke laatste slag in het vernieuwingsproces dat in 2017 is ingezet.

 8. Hulsbeekdag

  De Hulsbeekdag is dé dag waarop jong en oud Het Hulsbeek beleven
  Activiteiten op en rond recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal.

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid Lees meer