Nieuws

 1. Mama Hydra

  Leven vóór en na de dood
  Groots en uitbundig gevierd in harmonie
  Gospelmuziek, Zwarte Cross, ‘Santje’ verafgood
  Liefde Nick, dochter Meg, ‘Masters of Ceremony’

 2. Palthe Huis bouwt ArcheoHotspot

  In Oldenzaal heeft in de afgelopen 2 decennia een aantal belangrijke opgravingen plaatsgevonden: het Agnesklooster, het stadhuis en als meest recent de opgraving Plechelmusplein. Tijdens de opgravingen was er veel interesse vanuit Oldenzalers.

 3. KINDERSCHATKAART NOORDOOST-TWENTE

  Noordoost-Twente, daar beleef je wat!
  Er is altijd wat te beleven in Noordoost-Twente. Onze pientere salamander Sammy neemt je mee op ontdekkingstocht. Houden je kinderen van avontuur? Ga dan eens met ze kanovaren of klimmen.

 4. Uitgelicht: Rendez Vous

  Ben jij op zoek naar die unieke bikini? Dan kun je in het bijzondere winkeltje van Rendez Vous aan de Bisschopstraat je hart ophalen! Hier vind je allerlei bekende merken badkleding, maar ook lingerie en accessoires.

 5. Herinrichting Marktstraat

  Een van de meest karakteristieke straatjes in Oldenzaal, de Marktstraat, wordt opnieuw ingericht. Hier-voor is een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit ontwerp sluit aan op het ontwerp van de aangrenzende projecten de Stadstuinen en de Groote Markt.

 6. Nieuw! Karel de Groote

  In het prachtige pand van de voormalige Bisschop is sinds gisteren Karel de Groote geopend. Mattijs Karel vertelt: “Dit is een echt borrelcafé. Hier kun je speciaalbieren bestellen van de tap maar ook op fles.

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid Lees meer