Nieuws

 1. Plechelmustoren “De Trots van Oldenzaal”

  Met ruim 61 meter hoogte is de toren van de St. Plechelmusbasiliek de trots van Oldenzaal en de bekendste blikvanger van de stad. De toren is niet alleen goed zichtbaar in de stad, maar laat ook flink van zich horen met maar liefst 48 klokken waarvan 5 luidklokken.

 2. Bloemen bij Sandra in de Driehoek geopend!

  Vlak voor de kerst kon je al even met hen kennismaken, maar sinds deze week hebben Jos en Sandra de deuren van hun bloemenzaak officieel geopend! Bloemen bij Sandra vind je op het plein in winkelcentrum de Driehoek.

 3. Happen & Tuffen

  Arrangement: Happen & Tuffen
  De autoroute Happen & Tuffen is circa 80 kilometer. Je gaat met de auto door verschillende plaatsen met allemaal mooie bezienswaardigheden. Ondertussen ontvang je bij verschillende restaurants een lekker hapje.

 4. Ons Oldenzaal zoekt auteurs

  Het kwartaalblad Ons Oldenzaal is op zoek naar enthousiaste auteurs die willen bijdragen aan het blad. Heb je interesse in de historie van Oldenzaal en vind je het leuk om hierover te schrijven? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

 5. JANUARI, WANDELMAAND!

  Januari is de wandelmaand bij de Tourist info Oldenzaal. Iedere week brengen wij een andere wandelroute onder de aandacht. Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van deze leuke routes!

 6. Nieuwjaarsduik 2018 Outdoor Challenge Park

  Traditiegetrouw vindt er 1 januari 2018 weer een nieuwjaarsduik plaats bij Outdoor Challenge Park. Een frissere start van een nieuwjaar kan men zich niet wensen. Deze nieuwjaarsduik helpt ook anderen.

 7. Vinyl Paradijs opent in Oldenzaal!

  Sinds lange tijd heeft de binnenstad weer een platenzaak: het Vinyl Paradijs. Je vindt ze als shop-in-shop bij Marktplein Oldenzaal met een uitgebreide collectie platen, waaronder de nieuwste van Kensington!

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid Lees meer