Nieuws

 1. Paasvuur Oldenzaal

  Met Pasen worden traditiegetrouw paasvuren ontstoken. Op heel veel plekken in Twente worden op Eerste en Tweede Paasdag weer 'boakes' ontstoken. De traditie trekt elk jaar weer veel belangstellenden richting de vreugdevuren.

 2. Enthousiaste Schoolnatuurgidsen gezocht!

  Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat het heel belangrijk is dat kinderen weer in contact komen met de natuur. Omdat IVN Oldenzaal dit belang onderstreept organiseren zij een cursus NatuurSchoolgids.

 3. Sponsorconcert Maestro

  Op vrijdag 13 april 2018 organiseert Koninklijke Muziekvereniging Semper Crescendo haar sponsorconcert met dit jaar als thema: MAESTRO bij Partycentrum Rouwhorst.

 4. Het Palthe Huis

  De historie van Oldenzaal is in het Palthe Huis nu te zien als één lopend verhaal. Leerzaam voor wie nog weinig weet van de historie van Oldenzaal, maar ook interessant voor de kenner.

 5. De binnenstad van Oldenzaal bruist van de nieuwe energie!

  Als je door de binnenstad van Oldenzaal loopt, kan het je niet zijn ontgaan: Het ene na het andere winkelpand wordt gevuld met enthousiaste nieuwe ondernemers. Zo zijn er de afgelopen acht maanden alleen al twaalf nieuwe winkels bij gekomen! En we gaan door, want ook deze maand openen twee nieuwe winkels hun deuren: de Broodbode en Pauw Lifestyle!

 6. Plechelmustoren “De Trots van Oldenzaal”

  Met ruim 61 meter hoogte is de toren van de St. Plechelmusbasiliek de trots van Oldenzaal en de bekendste blikvanger van de stad. De toren is niet alleen goed zichtbaar in de stad, maar laat ook flink van zich horen met maar liefst 48 klokken waarvan 5 luidklokken.

 7. Bloemen bij Sandra in de Driehoek geopend!

  Vlak voor de kerst kon je al even met hen kennismaken, maar sinds deze week hebben Jos en Sandra de deuren van hun bloemenzaak officieel geopend! Bloemen bij Sandra vind je op het plein in winkelcentrum de Driehoek.

Cookiebeleid

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid. Cookiebeleid Lees meer