Bandcontest Oldenzaal zoekt enthousiaste ambassadeurs

prijs
gratis
locatie
Anno Nu, Oldenzaal

Gezocht: enthousiaste muziekliefhebbers die graag festivals en evenementen bezoeken! Beloning: uitbreiding van je netwerk, aanwezigheid op festivals en evenementen, vrijkaarten voor Atak en consumptiebonnen van Anno Nu.

Van oktober tot en met januari 2018 zoeken ze bij Tapperij Anno Nu in Oldenzaal naar ongekend muzikaal talent uit de regio. Samen met Poppodium Atak, Kaliber Kunstenschool en Cultuurmakelaar Oldenzaal organiseren ze Bandcontest Oldenzaal, waarbij zowel regionale muzikanten als bands grote sprongen kunnen maken in hun muzikale ontwikkeling en ervaring. De prijzen zijn niet mals: bandcoaching voor voorrondewinnaars en de winnaar van de finale, een optreden als voorprogramma bij Atak en een optreden tijdens het Stroadl Festival in Oldenzaal.

Hoe kun jij ze helpen? Iedereen is welkom in ons promotieteam! Het enige wat ze van je vragen is enthousiasme en een paar uurtjes van je tijd. Samen gaan ze Bandcontest Oldenzaal naamsbekendheid geven. Ze zoeken enthousiaste ambassadeurs van deze nieuwe muzikale strijd. No worries: ze leggen geen beslag op al je vrije tijd. Je hoeft bijvoorbeeld geen héle dag te flyeren. Maar daarover vertellen ze je graag meer tijdens de kennismakingsavond.

Wat krijg je er voor terug? Een supergezellig team waarmee je op festivals en evenementen flyers uitdeelt, uitbreiding van je (muzikale) netwerk, vrijkaarten van Atak en consumptiemunten van Anno Nu. En natuurlijk ben je op alle avonden meer dan welkom! Wil jij kunnen zeggen dat jij er vanaf het begin bij was? Meld je dan aan!

Wat moet je doen? Meld je vóór 21 april aan via info@tapperij-anno.nu. Je krijgt dan een uitnodiging voor de kennismaking die gepland staat op 11 mei bij Anno Nu. Op die avond leer je de andere ambassadeurs en de organisatie kennen en krijg je een korte uitleg over jouw bijdrage aan de bandcontest.