Concert "SPACE" Orkest Koninklijke Luchtmacht

Relatieconcert KM Semper Crescendo Oldenzaal

prijs
€ 10,00
locatie
Sportcafe De Kolk, Oldenzaal

Orkest van de Koninklijke luchtmacht met “SPACE” show komt naar Oldenzaal ten gunste van het 125-jarig jubileum van de koninklijke muziekvereniging Semper Crescendo

Op zaterdagavond 9 september komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht, één van de toporkesten die ons land rijk is, voor een uniek concert naar de Sporthal de Kolk. Het orkest is bekend van bevrijdingspop en van de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven op 23 juli 2014.

In de spectaculaire show “SPACE” maakt het orkest van de Koninklijke Luchtmacht samen met de aanwezigen een muzikale reis door het heelal. De Earth Song van Michael Jackson, Space Oddity van David Bowie, de soundtracks van Star Wars en E.T. tot de klassiekers als Walking on the Moon en Gonna Fly Now worden in een nieuw jasje gestoken door de topmusici van het orkest. Met de 4 vocalisten, indrukwekkende visuals en swingende, herkenbare muziek belooft het een bijzondere avond te worden. Dit mag je zeker niet missen!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Twente Oost.

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de Tourist info Oldenzaal aan de Grootestraat 35.

Toegangskaarten kosten € 10,00.