Energiewandeling door Landgoed Egheria

Kijken naar de bomen is heerlijk, maar ervaren is nog veel leuker! Tijdens de energiewandeling gaat u uw zintuigen wakker maken. Niet alleen kijken naar, maar ook luisteren, ruiken, voelen en ervaren...

Energie is overal en in heel veel vormen in en om ons heen. U komt tot rust bij de ene boom en u ervaart energie bij de andere. Tijdens de wandeling komt u in contact met de natuur en met uzelf. Aarden en loslaten, voelen en ervaren, het zijn slechts een paar onderwerpen die deel uitmaken van de wandeling. U gaat de energie, kracht en rust van de natuur ervaren.

Haar naam is Diane Stinissen. Sinds 10 jaar werk ze met veel plezier in haar praktijk la luna by Diane. Als kindertolk, mediumtherapeut en lifecoach ziet ze dagelijks mensen, jong en oud, die zichzelf in de drukte, hectiek en stress van alle dag zijn kwijtgeraakt. Als natuurliefhebber pur sang is het organiseren van energiewandelingen dan ook een logische vervolgstap gebleken. Tijdens de energiewandeling is zij uw gids en deelt zij heel graag haar kennis en ervaring met u.

Start 15:00 uur vanaf Hotel ’t Kruisselt, de wandeling duurt 2 uur.
Opgave tot 20:00 uur de dag ervoor via 0541-551567 of info@kruisselt.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Prijs is incl. kopje thee bij terugkomst

Locatie

Hotel 't Kruisselt

Adres
Kruisseltlaan 3, 7587NM De Lutte
Telefoon
0541551567
E-mail
Website
www.kruisselt.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter