Fietsen

 1. Loakgang rond Oldenzaal

  Loakgang rond Oldenzaal

  Adres
  Grootestraat 35, 7571 EK Tourist info Oldenzaal

  Marke Berghuizen weer in beeld. Een rondje Oldenzaal Fiets- en wandelroute langs acht natuurgebieden.

 2. Actief per fiets

  Actief per fiets

  Adres
  Grootestraat 35-37, 7571 EK Oldenzaal

  Hou je van fietsen en lijkt het je leuk om een rondleiding op kaasboerderij Kaamps te krijgen? Dan is dit echt iets voor jou!

 3. Fietsnetwerkroutes

  Fietsnetwerkroutes

  Adres
  Grootestraat 35-37, 7571 EK Oldenzaal

  Prachtige fietsroutes door het prachtige deel van Overijssel, namelijk Twente. De streek waar de Tukkers wonen is werkelijk schitterend om doorheen te fietsen.

 4. Cameron Tweewielers

  Cameron Tweewielers

  Adres
  Nieuwstraat 83, 7572 BZ Oldenzaal

  Profile Cameron de fietsspecialist, al meer dan 75 jaar in Oldenzaal. Familiebedrijf in het centrum van Oldenzaal. Verkoop nieuwe en gebruikte fietsen, e-bikes, ATB en onderhoud.

 5. Routextiel fiets

  Routextiel fiets

  Adres
  Grootestraat 35-37, 7571 EK Oldenzaal

  Eeuwenlang was 'Textiel' belangrijk in de Twentse steden en op het platteland. Het woord 'Textiel' betekent 'al wat geweven is'. Het komt van het Latijnse woord 'texere' dat 'weven' betekent.

 6. Siemerink Tweewielers

  Siemerink Tweewielers

  Adres
  Steenstraat 18, 7571BK Oldenzaal

  Siemerink is ruim 60 jaar een begrip in Oldenzaal. Sinds de verbouwing van ons pand in 1982 zijn we gesitueerd in het centrum van Oldenzaal.

 7. MTB bikepark

  MTB bikepark

  Adres
  Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal

  Ga de uitdaging aan met je MTB fiets. Op het MTB Bikepark dat is aangelegd in de vrije natuur. Deze baan heeft een lengte van circa 600 meter en een breedte van 1,5 meter.

Routenetwerken Twente bestaat uit het Fietsnetwerk, het Wandelnetwerk, het MTBnetwerk, het Paardrijnetwerk en het Autonetwerk. Het is een toegankelijk systeem voor verschillende doelgroepen met verschillende toeristische infopunten en overstappunten.

Het komende jaar wordt het systeem nog doorontwikkeld om de routenetwerken zo goed mogelijk te positioneren. Tot die tijd worden bestaande routes tijdelijk opgeheven of omgeleid.