Woonboulevard Oldenzaal/Oldenzaal meubelstad

 1. Grange Showroom

  Grange Showroom

  Adres
  Ainsworthstraat 31, 7575 BS Oldenzaal

  Grange is een Frans meubelmerk dat in 1904 werd opgericht door Joseph Grange. Hij begon zijn meubelmakerij in een klein dorp in de heuvels bij Lyon. Nog steeds worden daar de meubelen gemaakt met oog voor traditie, kwaliteit en vakmanschap.

 2. Auping Plaza Oldenzaal

  Auping Plaza Oldenzaal

  Adres
  Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal

  Onder één dak staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.

 3. Van Gils Slapen

  Van Gils Slapen

  Adres
  Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal

  Jouw ligcomfort en nachtrust worden voor een groot deel bepaald door de combinatie van bedbodem en matras, maar ook dekbedden en kussens spelen een essentiële rol in het 'nachtleven'.

 4. Superkeukens

  Superkeukens

  Adres
  Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal

  Een kwaliteitskeuken kopen in Oldenzaal? Kom naar Superkeukens Oldenzaal! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Oldenzaal.

 5. van Gils badkamers en tegels

  van Gils badkamers en tegels

  Adres
  Nijverheidsstraat 26, 7575 BJ Oldenzaal

  Ontspannen genieten in je eigen badkamer Van Gils Bad in Beeld Je badkamer restylen, je toilet renoveren of een compleet nieuwe thuisspa? Voor een kraan, badkuip, sauna, complete badkamer én voor goede adviezen ga je naar Van Gils badkamers en tegels.

 6. Smellink Classics

  Smellink Classics

  Adres
  Ainsworthstraat 31, 7575 BS Oldenzaal

  Klassiek met moderne twist Smellink Classics in twee woorden? Stijlvol wonen. In de showroom vind je alle meubels voor in de woonkamer, de slaapkamer en jouw thuiskantoor. Daarnaast verzorgen ze kasten op maat en hebben ze een eigen meubelstoffeerderij.

 7. Smellink Wonen+ Design

  Smellink Wonen+ Design

  Adres
  Kleibultweg 31, 7575 BM Oldenzaal

  De mooiste merken in Twente, verrassend voordelig! Elk jaar bezoeken ze de internationale meubelbeurzen in Keulen en Milaan.

 8. Henders&Hazel

  Henders&Hazel

  Adres
  Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal

  Voor mensen met een persoonlijke stijl Maak van jouw huis je thuis Wat maakt een huis tot een thuis? Het is een combinatie van persoonlijke smaak, favoriete stijlen en een inrichting die alle ruimte laat om de dingen te doen die je graag doet.

 9. Bulthaup

  Bulthaup

  Adres
  Kleibultweg 31, 7575 BM Oldenzaal

  Bijzonder leven, koken en genieten Een keuken als verlengstuk van jezelf. Je keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat.Voor kwaliteit, culinair genieten of een bijzondere stijl bijvoorbeeld. Bij Bulthaup Oldenzaal maken ze het gewone bijzonder.

 10. Mioni Oldenzaal

  Mioni Oldenzaal

  Adres
  Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal

  Op de Tweede Pinksterdag opende Van Gils Woonpromenade de Mioni shop aan de Kleibultweg in Oldenzaal.

Woonboulevard Oldenzaal behoort tot de grootste woonboulevards van Nederland!Op maar liefst 60.000 m2 vind je maar liefst 24 woonspeciaalzaken waar je inspiratie opdoet, waar je deskundig advies krijgt en waar je ‘wonen’ beleeft in de breedste zin van het woord.

Op de woonboulevard heb je waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De woonboulevard is 7 dagen per week open en gemakkelijk bereikbaar via de A1 afslag 33. Er is dus altijd een moment om ze te bezoeken. Kom dus lekker een dagje woonwinkelen in Oldenzaal.

KIJK, DAT IS HET MOOIE VAN OLDENZAAL!