Oldenzaals Mannenkoor

Het koor repeteert elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. De repetities worden gehouden bij Dans- en Partycentrum Rouwhorst.

Natuurlijk is er na de repetitie ook tijd en ruimte voor gezelligheid aan de bar. Aspirant leden kunnen zich melden via secretaris@oldenzaalsmannenkoor.nl of via de leden.

Dirigent: Paul Kempers Paul Kempers studeerde aan het Enschedese Conservatorium: - DM (Docerend Musicus) bij Benno Pierweijer - UM (Uitvoerend Musicus) bij Fred Oldenburg. Daarna volgde hij masterclasses bij Ronald Brautigam. Al tijdens zijn studie specialiseerde hij zich in het begeleiden van vocalisten en instrumentalisten.

Als koorbegeleider maakte hij tournees naar Londen, Wenen en Antwerpen. Als liedbegeleider stond hij vaak op het podium met Claudia Pattacca, Margareth Beunders en Karin Hertsenberg. In de kamermuziek was hij actief met Trio Pathetique, waarmee hij vele concerten gaf. Met Han Schokker vormde hij een pianoduo, waarmee hij voor de firma Steinway & Sons een promotieconcert: "Piano ontmoet vleugel" verzorgde.

Of bekijk de website www.oldenzaalsmannenkoor.nl

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter