LAAC Twente

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Lange Afstand Atletiek Club Twente, is met ongeveer 375 leden een van de grootste hardloopverenigingen van Twente. Zoals de naam al suggereert, gaat de aandacht van de vereniging vooral uit naar de langere afstanden.

LAAC Twente onderscheidt zich van de meeste andere atletiekverenigingen onder andere door de volgende zaken:

•LAAC is enkel een hardloopvereniging en ondersteunt geen andere atletiekonderdelen. •LAAC heeft geen eigen accommodatie, trainingen worden op diverse tijden en plaatsen (o.a. FBK-stadion en het Hulsbeek) afgewerkt. •Er zijn trainingsgroepen op ieder niveau, van recreant tot wedstrijdatleet. •Alle activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd. Er is een trainersteam van vijftien trainers. •Er worden vaak aparte trainingsgroepen gevormd voor diverse activiteiten zoals halve of hele marathons. •LAAC Twente verzorgt moderne clubkleding tegen een betaalbare prijs.

Of bekijk de website www.laactwente.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Er zijn geen openingstijden van toepassing.


contactinformatie

 

3 trainingslocaties, zie website
7576 PE Oldenzaal

074-2780125

Tip je vrienden

facebook twitter