Sportcafe De Kolk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sportcafé De Klok is de locatie als het gaat om sportiviteit en het aangename te combineren. Het is gevestigd te Oldenzaal in de wijk de Essen, op de Brem 11.

Familie de Leeuw is al twee generaties lang een gewaardeerd horecabedrijf. Of het nu is voor een gezellige avond voetbal kijken van FC Twente, het uitgebreide verenigingsleven of een goed verzorgde feestavond.... Sportcafé de Kolk kan het allemaal.

**Thuiskomen voor velen! **

Sportcafé de Kolk is de uitvalsbasis voor veel verenigingen, darters, carnavalsvereniging de Vennemuskes, voetbal, biljarters.... Allemaal vinden ze Sportcafé de Kolk de ideale plek voor hun hobby. Bas de Leeuw en zijn medewerkers doen er dan ook alles aan om iedereen een echt thuisgevoel te geven.

Echt veel mogelijkheden

Sportcafé de Kolk is met zijn ruime café en feestzaaltje een horecabedrijf waar bijna alles mogelijk is; koffietafels, bruiloften, bedrijfsfeesten, brunches, vergaderingen en ga zo maar door.

Of bekijk de website www.oldenzaal.nl/

Openingstijden

maandag 18:30 - 02:00
dinsdag 18:30 - 02:00
woensdag 18:30 - 02:00
donderdag 18:30 - 02:00
vrijdag 18:30 - 02:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter