Ondernemer in de spotlight

Kasteel Mode

Geschreven door

Silke

Leestijd 2 minuten 1101 x bekeken

Het ontstaan van Kasteel Mode begon allemaal bij oma Grietje Kasteel-Brouwer. Niet gelijk met de kledingwinkel zoals we hem nu kennen, maar met een klein manufacturenwinkeltje.

Wat uitgroeide tot het toenmalige Modehuis Kasteel. Met nu de naam Kasteel Mode zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de regio. Volgend jaar mag de 3de generatie met gepaste trots zijn 60ste verjaardag vieren. En natuurlijk gebeurt dit in de boeskoolstad. Er was nooit enige twijfel over geweest om het ergens anders te vestigen. De bedrijfsfilosofie van Kasteel Mode hoort bij het gezellige boeskoolstetke, de Glimlach van Twente!

omschrijving
omschrijving

Kasteel Mode is niet zomaar een dameskleding winkel. Het draait om de vrouw achter de klant, je moet gelukkig worden van wat je draagt. Een vrouw laten stralen van buiten én binnen, dat is waar het team van Kasteel Mode het voor doet. Hun belofte? Dat iedereen met een tas vol geluk en een glimlach naar huis gaat.

In de vele jaren dat Kasteel Mode al bestaat is er natuurlijk veel verandert op gebied van de mode. Zo zien ze in deze tijd dat je kleding niet kan indelen in leeftijd zoals vroeger. De klant kleedt zich tegenwoordig naar zijn eigen levensstijl en niet meer zo zeer naar leeftijd. Mode is zelden nog leeftijdsgebonden.

In deze zware tijd bevindt ook Kasteel Mode zich in zwaar weer, maar geven hier toch een positieve draai aan. “Afstand zegt niets over het maken van contact en verbinding. Juist nu in deze tijd moet je de verbinding met elkaar zoeken en koesteren. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, eenieder staat voor zijn eigen uitdagingen. Wees daarom lief voor elkaar, houd gepaste afstand en blijf gezond. En wat natuurlijk belangrijk is steun de lokale ondernemers. Zo behouden we het gezellige, bourgondische standscentrum van Oldenzaal. Er zijn ontzettend veel creatieve initiatieven in deze tijd. Laten we er dan ook alles aan doen om deze crisis samen te overwinnen!”

Als laatst heeft Kasteel Mode eigenlijk nog maar één droom voor de toekomst: dat wij Kasteel Mode en ons hele team veilig door deze Corona-crisis loodsen.

omschrijving
omschrijving

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaal tegen MS

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 2. Ondernemer in de spotlight

  Bij Gall & Gall kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.

  Geschreven door Miranda
 3. Ondernemer in de spotlight

  Booming business: de gezondheidswinkel Plantijn. Al 15 jaar lang.

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Jonge bouwers enthousiast over uitdagend Dura Vermeers Techniek huis

  Geschreven door Oldenzaal Promotie

Tip je vrienden

facebook twitter