Tips

Waar haal je wijn in Oldenzaal?

Geschreven door

Isa

Leestijd 2 minuten 399 x bekeken

Wijnliefhebbers kunnen hun glimlach tevoorschijn toveren in Oldenzaal. In onderstaande zes speciaalzaken kun je namelijk terecht voor de heerlijkste wijnen. Samen hebben ze een gigantisch aanbod met voor ieder wat wils. Heb jij deze vijf winkels al bezocht?

Elhorst Wijnen

Elhorst Wijnen is een goede wijnwinkel met een ruim aanbod van meer dan 300 verschillende wijnen. Uit vele verschillende landen hebben ze wijnen, voor iedere liefhebber wel iets. Ze kiezen bewust voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Vindom Wine Boutique

Met wijnen van meer dan zestig huizen heeft Vindom Wine Boutique een prachtige en veelzijdige collectie. Vindom Wine Boutique is niet zomaar een wijnwinkel. Ze zijn een poort naar een wereld van smaken en genieten van dat ene prachtige moment: het openen van een nieuwe onbekende fles wijn.

De Smorre

De Smorre is een prachtig familiebedrijf dat zich de laatste jaren meer is gaan focussen op wijnen. Ze focussen zich op spannende nieuwe wijnen van (vaak) jonge en moderne wijnmakers. Ze geloven in de visie van deze nieuwe generatie wijnmakers die een buitengewoon goede balans vinden tussen eeuwenoude wijntraditie en technische ontwikkelingen. 

De Wijnkelder XL

De naam zegt het al: de Wijnkelder XL heeft een groot aanbod aan wijnen. De 300+ wijnen komen uit alle windstreken, maar er is speciale aandacht voor Italiaanse wijnen. Je vindt hier wijnen voor alledag tot bijzondere wijnen voor speciale gelegenheden.

Gall & Gall

Een prachtig landelijk bedrijf die ook in Oldenzaal gevestigd is. De medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiaste productliefhebbers die goed weten in te spelen op de vragen vanuit de klant. Dankzij de verschillende passies van de medewerkers slaag je hier gegarandeerd.

Stadsslijterij

Bij de Stadsslijterij beschikken ze over een ruim aanbod van dranken. Daaronder ook heerlijke wijnen. Deze wijnen komen veelal uit Europa. In de winkel hebben ze medewerkers die veel passie hebben voor wijnen en je goed kunnen voorzien van adviezen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Isa

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Toch nog een klein beetje carnaval dit jaar...

  Carnaval in de etalage

  Geschreven door Martijn
 2. Toch nog een klein beetje carnaval dit jaar...

  Toch nog een klein beetje carnaval dit jaar...

  Geschreven door Isa
 3. Toch nog een klein beetje carnaval dit jaar...

  Toch nog een klein beetje carnaval dit jaar...

  Geschreven door Isa
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Midwinterhoorn blazen rondom de Plechelmusbasiliek

  Geschreven door Isa

Tip je vrienden

facebook twitter