Ondernemer in de spotlight

Mark en Bram van de Kruidvat kijken in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst!

Geschreven door

Oldenzaal Promotie

Leestijd 1 minuten 208 x bekeken

Het vernieuwde winkelcentrum de Vijfhoek is een aanwinst voor Oldenzaal. Bij Kruidvat zijn ze blij dat het winkelcomplex nu veel moderner oogt. "Het is mooi geworden. Die reacties krijgen we ook van onze klanten. De opzet is ruim en er is veel lichtinval."

"Het is een groot verschil met de oude Vijfhoek. Daarin was het veel donkerder en was het plafond lager", zegt districtsmanager Mark van der Kruk van Kruidvat.

Hij is ook opgelucht dat na corona alle winkels weer geopend zijn. "We hebben een heel gek anderhalf jaar achter de rug. Wij waren open, maar andere winkels moesten een tijdlang gesloten blijven. Nu kijken we in de nieuwe Vijfhoek positief naar de toekomst. Met Action erbij is er meer traffic ontstaan. Daar profiteren wij en de andere winkels van."

Ook Kruidvat is een winkel, die voor traffic zorgt. "Het is na de verbouwing drukker geworden in de Vijfhoek." Van der Kruk verwacht dat de Vijfhoek nog aantrekkelijker wordt als de infrastructuur buiten gereed is en er meer winkels zich gaan vestigen. Ook ziet hij kansen om iets met het middenplein te doen. "Er is veel ruimte om daar iets te organiseren. Dat zal in de toekomst ook wel gaan gebeuren."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaal tegen MS

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 2. Ondernemer in de spotlight

  Bij Gall & Gall kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.

  Geschreven door Miranda
 3. Ondernemer in de spotlight

  Booming business: de gezondheidswinkel Plantijn. Al 15 jaar lang.

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Jonge bouwers enthousiast over uitdagend Dura Vermeers Techniek huis

  Geschreven door Oldenzaal Promotie

Tip je vrienden

facebook twitter