Ondernemer in de spotlight

Fride Kok staat dagelijks met veel plezier in haar winkel Candy Corner.

Geschreven door

Miranda

Leestijd 1 minuten 369 x bekeken

Haar werk is haar passie. Veel Oldenzalers kennen haar knusse delicatessenwinkel. Ze komen er onder meer voor de heerlijke bonbons van chocolaterie Van Zutphen en talrijke theesoorten. Meer dan honderdvijftig soorten thee verkoopt ze.

De onderneemster weet dat ze ook veel nieuwe gezichten gaat zien, want het vernieuwde de Vijfhoek is een aantrekkelijk winkelcentrum geworden.

"Het is supermooi. Ik vind de Vijfhoek een van de mooiste winkelcentra van Nederland. Ik weet zeker dat er meer mensen uit omliggende plaatsen naar Oldenzaal zullen komen. Een mooi winkelcentrum is heel belangrijk voor de uitstraling van de stad. Het gaat hier drukker worden", voorspelt Fride.

De Vijfhoek is volgens haar sfeervol geworden. "Met meer ruimte en meer licht. De vloer is ook prachtig". Ook ziet ze mooie kansen voor de winkeliers met het nieuwe middenplein. "Daar kunnen we leuke en sfeervolle activiteiten houden. Denk maar aan Sinterklaas en Kerstmis. Het middenplein is heel ruim. Ideaal."

De onderneemster is met Candy Corner verhuisd naar een naastliggende unit. "De winkel is prachtig geworden. Het lijkt veel ruimer mede door het hoge plafond. Mijn klanten vinden het een aanwinst voor het winkelcentrum. Dat is leuk om te horen."

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaal tegen MS

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 2. Ondernemer in de spotlight

  Bij Gall & Gall kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.

  Geschreven door Miranda
 3. Ondernemer in de spotlight

  Booming business: de gezondheidswinkel Plantijn. Al 15 jaar lang.

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Jonge bouwers enthousiast over uitdagend Dura Vermeers Techniek huis

  Geschreven door Oldenzaal Promotie

Tip je vrienden

facebook twitter