1. 0/8
  '

  8 stoere survivalruns. De meest uitdagendste runs in Twente. Voor wie durft

  Geschreven door

  Nicoline

  Een survivalrun kalender met de uitdagendste runs in Twente. Tegenwoordig bestaat er een serieuze survivalrun bond en vind je duizenden websites met survivalrun tips. Ook in Twente is de manie toegeslagen. Daarom hebben we een survivalrun kalender opgesteld met de uitdagendste runs in Twente.

 2. 8/8

  8.

  De Salland Trail

  De Salland Trail wordt elk jaar in het voorjaar georganiseerd. De kortste afstand die je kunt rennen is 25 km, de langste 75 km. Je moet dus wel goed geoefend zijn want in tegenstelling tot een marathon gaat de trail over zandpaden, langs kronkelige weggetjes en zit er veel hoogteverschil in de routes.

 3. 7/8

  7.

  Survivalrun Enschede: Ultimate Buffalo

  Als een soort Rocky begin je deze survivalrun in Enschede, in de hangar van Vliegveld Twente. Dan pas wordt je het veld in gestuurd, langs bandenpaden, kruipend onder linten langs tokkel- en waterbanen. Deze survivalrun is 15 km lang. Op het oude vliegveld van Twente ren je langs bunkers, oude hangars en loopgraven die je het gevoel geven of je aan een ware militaire missie bent begonnen.

 4. 6/8

  6.

  Survivalrun Vriezenveen: Tot de nek in de drek!

  Een van de snelst groeiende survivalruns in Twente is ‘Tot de nek in de drek’ in Vriezeveen. Want waar de gewone sterveling een bloedhekel heeft aan viezigheid, wordt de doorgewinterde survivalrunner juist ontzettend gelukkig van goede modderbaden. Tijdens de run van 15 km over het Drekveld kom je langs moeilijke hindernissen.

 5. 5/8

  5.

  Survivalrun Nijverdal: Goldrush Survival

  Verleg jij je grenzen tijdens deze survivalrun in Nijverdal? De Goldrush Survival is een 8 uur durende, uitputtende race door de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug. Je verlegt zowel fysieke als mentale grenzen en je loopt waarschijnlijk behoorlijk wat blauwe plekken op.

 6. 4/8

  4.

  Survivalrun Harreveld

  In Harreveld is er een club van fanatieke survivallers. Zij hebben zich verenigd in Stichting Survival Harreveld en hebben zelfs een eigen survival trainingsbos. Elk jaar in het voorjaar organiseert de stichting, de Survivalrun Harreveld. Een 21 km lange run langs meer dan 50 hindernissen.

 7. 3/8

  3.

  Survivalrun Enschede: Rutbeek Survivalrun

  Je kiest tussen een parcours van 5 of 8 km maar dan moet je wel langs 35 hindernissen. Deze run maakt een rondje om de zwemvijver. Je kunt dus al raden dat veel van de hindernissen zich in het water bevinden. Je klautert over de netten in het water, worstelt je door de autobanden en slingert aan de touwen door het klimbos van de Rutbeek. Deze survivalrun is ook leuk om samen met je kind te doen.

 8. 2/8

  2.

  Survivalrun Oldenzaal: OCP Adventure Race

  Naast dat je die-hard moet survivalen, moet je hier ook je hersens gebruiken. Je moet namelijk op zoek naar checkpoints en daarvoor verschillende puzzels oplossen. Deze race doe je altijd samen met je partner, je vader of oma. Je kunt de race op je eigen tempo doen. Wil je graag met je kind meedoen? Dat kan, want er is ook een 5 uur durende race speciaal afgestemd op de leeftijd van jouw kind.

 9. 1/8

  1.

  Survivalrun Hellendoorn: Strongmanrun & Sisterrun

  De ‘Moeder der Obstacleruns’ noemt de Fisterman’s Friend Strongmanrun in Hellendoorn zichzelf. Tijdens de Strongmanrun 2017 tussen Hellendoorn en Nijverdal, beulden meer dan 7.000 mensen zichzelf af. Langs een loodzwaar parcours ren je als deelnemer 21 km met meer dan 46 uitdagende obstakels. Exclusief voor vrouwen wordt er voorafgaand aan de Strongmanrun, de Strongsisterrun georganiseerd.

Nicoline

Nicoline is semi-tukker, geboren in Den Haag maar inmiddels woont ze al meer dan haar halve leven in Enschede, waar ze nooit meer weg wil.

Special

Aqua bootcamp

€ 5,20 p.p.

Aqua Bootcamp. Uniek, leuk en uitdagend! Aqua Bootcamp is overgewaaid uit Amerika. Deze sport is op dit moment dé trend, niet alleen in de sportschool en daarbuiten maar nu dus ook in Zwembad De Wilder.

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Maatregelen omtrent het Coronavirus in Oldenzaal

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Wat bieden de winkeliers in Oldenzaal extra voor de bezoekers.

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Steun de horeca in deze tijd!

  Geschreven door Oldenzaal Promotie
 4. Verhalen uit Oldenzaal

  Geniet van het prachtige stadspark "Kalheupinkpark"

  Geschreven door Silke

Tip je vrienden

facebook twitter