1. Driedaags fietsarrangement incl. ontbijt

  Driedaags fietsarrangement incl. ontbijt

  Midden in Oldenzaal ligt het modern ingerichte Stadshotel Ter Stege. Door de ligging aan de bruisende Groote Markt zijn er volop terrassen en eetgelegenheden in de buurt.

 2. Villapark Eureka: gratis fietshuur

  Villapark Eureka: gratis fietshuur

  Het meest luxe vijfsterren Villapark van Twente heet je van harte welkom op een eeuwenoud familielandgoed. Hier kun je volop genieten van de rust en natuur.

 3. Vijfdaags Wandelarrangement

  Vijfdaags Wandelarrangement

  Viersterrenhotel Hotel Erve Hulsbeek is ruim opgezet en gelegen midden in de bossen op recreatiepark Het Hulsbeek, met veel ruimte en mogelijkheden voor recreëren, wandelen of fietsen.

 4. 8-daags Weekarrangement voor Senioren

  8-daags Weekarrangement voor Senioren

  Wilt u ook eens lekker een keer niet met de auto op vakantie? Laat u dan ophalen van de opstapplaats en laat u rijden naar ons mooie hotel in Oldenzaal, Twente.

 5. Vijfdaags Fietsarrangement

  Vijfdaags Fietsarrangement

  Viersterrenhotel Hotel Erve Hulsbeek is ruim opgezet en gelegen midden in de bossen op recreatiepark Het Hulsbeek, met veel ruimte en mogelijkheden voor recreëren, wandelen of fietsen.

 6. Picknickbox Christoffel's

  Picknickbox Christoffel's

  Zin om lekker een stukje te gaan fietsen en onderweg te genieten van een heerlijke picknick? Dan ben je bij Christoffel's aan het juiste adres!

  1. Christoffel's
  2. 17,50
 7. Picknick Box Svens

  Picknick Box Svens

  Ben jij van plan om binnenkort een mooie fietstocht te gaan maken? En wil je een lekker doosje met zoetigheid mee voor onderweg? Dan ben je bij Svens Barista Coffe, Tea & Food aan het juiste adres.

  1. Svens barista coffee, tea & food
  2. 9,95
 8. Picknickbox Bakkerij Olde Keizer

  Picknickbox Bakkerij Olde Keizer

  Het Twentse land kent vele gezichten. Na elke bocht ontvouwt zich een nieuwe panorama van heidevelden, bossen, weilanden en heuvels.

  1. Bakkerij Olde Keizer by Frans
  2. 15,00
 9. Picknick TO GO

  Picknick TO GO

  Heerlijk picknicken op Het Hulsbeek in Oldenzaal? Reserveer dan de Picknick TO GO bij Erve Hulsbeek.

  1. Hotel Erve Hulsbeek
  2. 12,50 - 17,50 per persoon
 10. Fietstocht

  Fietstocht

  Trap en Hap door de mooie omgeving rondom Oldenzaal. Je start in het centrum van Oldenzaal en aan de hand van een mooie fietsroute fiets je richting het Lutterzand.

  1. 23,50 per persoon