1. Fietstocht

  Fietstocht

  Trap en Hap door de mooie omgeving rondom Oldenzaal. Je start in het centrum van Oldenzaal en aan de hand van een mooie fietsroute fiets je richting het Lutterzand.

  1. 23,50 per persoon
 2. Wonderryck bij Avatarz

  Wonderryck bij Avatarz

  Wil je meer weten over de natuur in een educatieve schoolreis? Combineer dan het klimmen bij AvaTarZ met een bezoek aan het Wonderrijck in Denekamp.

 3. Torenbeklimming

  Torenbeklimming

  De imposante, bijna 800 jaar oude toren van de St. Plechelmusbasiliek torent hoog boven zijn omgeving uit.

  1. 4,95 persoon
 4. Stadswandeling

  Stadswandeling

  Wandel door Oldenzaal, een middeleeuwse bisschopsstad, met als centrum de indrukwekkende 12e eeuwse Plechelmusbasiliek.

  1. 4,95
 5. Avatarz

  Avatarz

  Hoe houd jij als schoolhoofd, juf of meester je schoolreis vernieuwend, leerzaam en uitdagend? Hoe avontuurlijk zijn de leerlingen eigenlijk? Met een dagje AvaTarZ worden de grenzen opgezocht, natuurlijk in een veilige omgeving.

 6. Avatarz

  Avatarz

  Een onvergetelijke teambuildingsdag met collega’s! Voor zakengroepen en personeelsteams biedt AvaTarZ een actieve topdag in de Twentse natuur. Lekker buiten ‘teambuilden’ en genieten.

 7. Avatarz

  Avatarz

  Leer de tradities in Twente beter kennen, informatief, actief en vooral gezellig. Samen met je collega’s , familie of vrienden een paar uurtjes in de weer binnen en buiten.

  1. 24,75
 8. Stadswandeling

  Stadswandeling

  Wil je lekker eten, een gezellige dag en Oldenzaal op een verrassende manier verkennen? Dan is een Luxe Culinaire Wandeling de oplossing voor jou!

  1. 32,50 persoon
 9. Avatarz

  Avatarz

  Bij AvaTarZ vind iedereen het gewoon leuk om actief te bewegen en helemaal buiten in de natuur. Daarom bieden zij een klassen arrangement: klimmen in het grootste klimbos van Nederland: AvaTarZ.

  1. 15,50
 10. Avatarz

  Hoe houd jij als docent het schooluitje vernieuwend, leerzaam en uitdagend? Met een dagje AvaTarZ lukt het gegarandeerd. Zij bieden namelijk complete arrangementen rond sport, spel en natuurlijk klimmen.

  1. 15,50
 11. Avatarz

  Avatarz

  Leuk dat je aan AvaTarZ denkt voor je kinderfeestje. We begrijpen het natuurlijk wel een beetje want een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment!

  1. 15,50 persoon
 12. Avatarz

  Avatarz

  Leuk dat je aan AvaTarZ denkt voor je kinderfeestje. We begrijpen het natuurlijk wel een beetje want een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment!

  1. 16,50 persoon