Compleet dagje Oldenzaal

€32,50 p.p.

Wil je in 1 dag een aantal mooie dingen van Oldenzaal gaan bekijken en lekker lunchen, dan is een compleet dagje Oldenzaal een ideaal arrangement.

Zoals het in Twente hoort worden jullie gastvrij ontvangen met een kopje koffie/thee en echte Twentse krentenwegge. Daarna maken jullie kennis met de gidsen die het gezelschap tijdens het programma zullen begeleiden. Onder deskundige begeleiding wandelen jullie door de mooie binnenstad van Oldenzaal. Aansluitend wordt er een bezoek gebracht aan historisch museum Het Palthe-Huis, waar onder andere de beroemde stoel van Huttenkloas is te zien. Een gids van het museum zal jullie rondleiden door dit authentieke museum. Aansluitend wordt het gezelschap verwacht in een gezellig restaurant waar een heerlijke lunch voor het jullie klaarstaat. Na de lunch gaan jullie onder deskundige begeleiding de toren van de Plechelmusbasiliek beklimmen met Europa’s grootste klokkenkamer.

Programma:

10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en Twentse krentenwegge.

10.30 uur: De gidsen zullen je begeleiden tijdens een rondwandeling door het centrum van Oldenzaal.

11.30 uur: Je arriveert bij het Palthehuis waar je een rondleiding krijgt.

12.30 uur: De gids begeleidt je naar een restaurant in het centrum van Oldenzaal waar een heerlijke lunch wordt gereserveerd.

13.30 uur: Na de lunch beklim je onder deskundige begeleiding de toren van de Plechelmusbasiliek met Europa's grootste klokkenkamer.

Uiteraard kunnen tijden aangepast worden. Bij reservering graag eventuele diëten en/of bijzonderheden vermelden.

Prijs: € 32,50 per persoon (exclusief reserveringskosten)

Bijzonderheden: Het arrangement kan geboekt worden vanaf 8 personen. Duur: Circa 4,5 uur

Exclusief: Overige consumpties

Per reservering worden € 7.50 reserveringskosten in rekening gebracht.

Tourist info Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter