1. Twentefestival 2020!

  Twentefestival 2020!

  Het Twents Festival van de Korte Film in Oldenzaal wordt steeds meer een festival met een regionale en landelijke uitstraling.

 2. 75 jaar vrijheid

  75 jaar vrijheid

  Op 2 april 2020 is het precies 75 jaar geleden dat Oldenzaal is bevrijd van de Duitse bezetter. Een belangrijk moment waar we, in het jaar van de glimlach, uitgebreid bij stil staan.

 3. Nieuwjaarsduik

  Nieuwjaarsduik

  Vol goede moed duiken we samen het nieuwe jaar in met de Nieuwjaars duik bij het Outdoor Challenge park op het Hulsbeek. De duik begint om 13:00 uur en na de duik is er gelegenheid om lekker bij te komen in de hottub of onder de warme douche.

 4. MTB Bikepark

  MTB Bikepark

  Er gaat niets boven mountainbiken in de vrije natuur op een winterse dag. Op een baan van 600 meter lang kom je allerlei obstakels tegen. Van zandbulten, tot kruipbochten.

 5. Een oorlogsverhaal in Oldenzaal

  Een oorlogsverhaal in Oldenzaal

  Op 2 april 2020 is het 75 jaar geleden dat Oldenzaal bevrijd is. In dit jubileumjaar wil Oldenzaal extra activiteiten organiseren om deze bevrijding te vieren en slachtoffers te herdenken. Centraal staat het doorgeven van verhalen.

 6. Stadstuin open voor publiek

  Stadstuin open voor publiek

  De bouw- en civiele werkzaamheden in de Stadstuin zijn klaar en de Stadstuin is open voor publiek. Op 28 november a.s. zal wethouder Alida Renkema deze mijlpaal vieren met eigenaren van de Stadstuin en belanghebbenden.

 7. Stadsgedicht

  Stadsgedicht

  Een brug Allerheiligen, Allerzielen, beiden een mooi woord Mijn ouders zijn al meer dan twintig jaar dood Op mijn 33e werd ik wees, weg uit moeders’ schoot