1. Kijkje bij de nieuwe Plechelmusklok

  Kijkje bij de nieuwe Plechelmusklok

  Het is bijna zover! Kom je dan ook een kijkje nemen bij de nieuwe Plechelmusklok? De herfst deed onstuimig zijn intrede en zorgde voor enige vertraging wat betreft de werkzaamheden rondom de klok. Maar niet getreurd, binnenkort is het zover. Dan kan er een kijkje genomen worden bij de nieuwe Plechelmusklok.

 2. Halloween 2021

  Halloween 2021

  Halloween is niet alleen griezelen er zijn ook leuke activiteiten voor jong en oud die niet zo van griezelige zaken houden.

 3. Zomerlezen bij Bibliotheek Oldenzaal

  Zomerlezen bij Bibliotheek Oldenzaal

  Het is zomer! Heerlijk ontspannen in het zonnetje, weer wat tijd voor jezelf en voor die fijne stapel boeken. De Bibliotheek staat in juli en augustus in het teken van #zomerlezen. Laat u tijdens deze periode eens verrassen door een boek of vul een boekenlegger in. Ook kunnen kinderen de Oldenzaalse bibliotheek ontdekken tijdens een speurtocht. Ze komen zo boeken en plekjes in de bibliotheek tegen die ze bij een regulier bezoekje aan de bieb misschien niet zo snel zien.

 4. Twentefestival 2020!

  Twentefestival 2020!

  Het Twents Festival van de Korte Film in Oldenzaal wordt steeds meer een festival met een regionale en landelijke uitstraling.

 5. 75 jaar vrijheid

  75 jaar vrijheid

  Op 2 april 2020 is het precies 75 jaar geleden dat Oldenzaal is bevrijd van de Duitse bezetter. Een belangrijk moment waar we, in het jaar van de glimlach, uitgebreid bij stil staan.

 6. Nieuwjaarsduik

  Nieuwjaarsduik

  Vol goede moed duiken we samen het nieuwe jaar in met de Nieuwjaars duik bij het Outdoor Challenge park op het Hulsbeek. De duik begint om 13:00 uur en na de duik is er gelegenheid om lekker bij te komen in de hottub of onder de warme douche.