1. Wie stuur jij dit jaar hét Oldenzaalse kerstkaartje? Een lichtpuntje voor de eenzame oudere

  Wie stuur jij dit jaar hét Oldenzaalse kerstkaartje? Een lichtpuntje voor de eenzame oudere

  Oooh, wat hadden we er weer veel zin in. Om weer naar normaal te gaan. Kerst is voor velen de tijd van het jaar om gezellig bij elkaar te komen met familie of vrienden, om lekker samen te eten. De maand december staat in het teken van wonderschone verlichting en veel gezelligheid. Maar niet voor iedereen. Daarom heeft Oldenzaal Promotie een kerstkaartje laten drukken, die je mag opsturen. Een lichtpuntje aan het einde van het jaar voor de eenzame medemens.

 2. Kijkje bij de nieuwe Plechelmusklok

  Kijkje bij de nieuwe Plechelmusklok

  Het is bijna zover! Kom je dan ook een kijkje nemen bij de nieuwe Plechelmusklok? De herfst deed onstuimig zijn intrede en zorgde voor enige vertraging wat betreft de werkzaamheden rondom de klok. Maar niet getreurd, binnenkort is het zover. Dan kan er een kijkje genomen worden bij de nieuwe Plechelmusklok.

 3. Halloween 2021

  Halloween 2021

  Halloween is niet alleen griezelen er zijn ook leuke activiteiten voor jong en oud die niet zo van griezelige zaken houden.

 4. Zomerlezen bij Bibliotheek Oldenzaal

  Zomerlezen bij Bibliotheek Oldenzaal

  Het is zomer! Heerlijk ontspannen in het zonnetje, weer wat tijd voor jezelf en voor die fijne stapel boeken. De Bibliotheek staat in juli en augustus in het teken van #zomerlezen. Laat u tijdens deze periode eens verrassen door een boek of vul een boekenlegger in. Ook kunnen kinderen de Oldenzaalse bibliotheek ontdekken tijdens een speurtocht. Ze komen zo boeken en plekjes in de bibliotheek tegen die ze bij een regulier bezoekje aan de bieb misschien niet zo snel zien.

 5. Twentefestival 2020!

  Twentefestival 2020!

  Het Twents Festival van de Korte Film in Oldenzaal wordt steeds meer een festival met een regionale en landelijke uitstraling.