Zomervakantie OKids en Chaos in Sprookjesland

Deze zomervakantie komen sprookjesfiguren uit de videogame 'Sprookjesland' naar de echte wereld. Via een game console kunnen kinderen “omgekeerd gamen”. Het zijn namelijk de digitale figuren die naar de echte wereld komen.

Deelnemende kinderen gaan samen met het figuur Zen op avontuur om te zien waarom de sprookjesfiguren in chaos zijn. De kinderen helpen Zen om de zeven edelstenen te verzamelen. Hiermee kunnen ze naar de wolkenwereld, want alleen daar kunnen ze de chaos herstellen.

De activiteiten vinden plaats op de hockeyvelden van OHC Bully aan de Sportlaan 12. De kosten bedragen 1,- euro per keer per kind. De activiteiten zijn voor alle kinderen van de basisschool, maar de adviesleeftijd is vanaf 5 jaar. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door OHC Bully in samenwerking met de Rabobank. De activiteiten vinden plaats op woensdag 24 en vrijdag 26 juli en vervolgens op vrijdagen 2, 9 en 16 augustus en tot slot de slotweek op maandag 19 en woensdag 21 augustus. Dagen zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op woensdag 21 augustus kunnen kinderen blijven voor het avondeten en een avondprogramma tot 20:00 uur bijwonen. Op woensdag 7 augustus is er 's avonds vanaf 19:00 uur nog een speurtocht vanaf een andere nader bekend te maken locatie. Op zaterdag 24 augustus wordt de zomervakantie afgesloten met een uitje naar Hellendoorn. Woensdag 24 juli en vrijdag 26 juli is er plek voor een beperkt aantal kinderen, want die dagen zijn er minder vrijwilligers beschikbaar.

Opgeven kan via www.oldenzaalkids.nl of door uw kind op te geven via inschrijven@oldenzaalkids.nl. Denk aan een eigen lunchpakketje en zaalschoenen voor het geval van slecht weer.

Vrijwilligers gezocht!
Voor enkele dagen is OKids nog op zoek naar extra vrijwilligers die het leuk lijkt om kinderen een fantastische dag aan te bieden! Denk aan het begeleiden van knutselactiviteiten en/of spelletje