Kom naar het Kinderatelier bij Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal!

Bezig zijn met kunst is ontspannend, verbindend én goed voor de ontwikkeling van het brein. Voor kinderen is actief beoefenen en ontwikkelen van kunst een unieke combinatie van rust, nieuwe ideeën, contact maken of juist zelfstandig zijn.

Ergens in opgaan met aan het eind een trots gevoel over wat je hebt gemaakt! Een keer echt met je handen bezig zijn en niet achter een scherm zitten, dat is wat ze doen bij het Kinderatelier.

Met tekenmaterialen, verf en klei kunnen kinderen van 6-12 jaar de ene week een schilderij maken en de andere week boetseren. Het is zeer gevarieerd en zo kunnen kinderen zelf ontdekken waar hun talent en passie ligt. Op een speelse manier werken ze in hun eigen tempo, onder begeleiding van kunstdocente Nicolette Zuiderwijk. Met haar ruime ervaring kan zij de kinderen goed op weg helpen en verdieping bieden waar mogelijk.

Laat je inspireren en je fantasie de vrije loop. Uit jezelf!

Het kinderatelier is elke dinsdag om 15:15 uur aan de Sparstraat 152 in Oldenzaal. Je kunt elk moment instromen. Via onze website www.kaliberkunstenschool.nl of door te bellen naar 088-4868700 kun je een gratis les inplannen.