Kaliber Kunstenschool gaat weer op locatie lessen verzorgen!

Na weken online lessen te hebben aangeboden, krijgen de eerste leerlingen vanaf deze week weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met de landelijke maatregelen.

Er is een hoop aangepast om het geschikt te maken. Zo zijn de gebouwen volgeplakt met tape, overal vind je verkeersborden, plastic schermen bij de balies en bij binnenkomst desinfectiepalen. Er wordt gehoopt dat het mooie weer blijft aanhouden, want de groepslessen theater, musical en dans gaan namelijk buiten plaatsvinden. De docenten kunnen niet wachten om leerlingen weer te zien en het ‘normale’ leven zo langzaam aan weer op te pakken. Uiteraard blijft Kaliber een deel van de lessen nog steeds online geven, omdat het niet haalbaar is met de huidige maatregelen of omdat leerlingen daar nog voorkeur voor hebben.

Om de leerlingen hun komst op de locaties zo goed mogelijk voor te bereiden, is er een duidelijk protocol opgesteld en zijn er video’s gemaakt met de looproutes in de gebouwen. Deze zijn te bekijken op het YouTube-kanaal en Facebookpagina van de organisatie.

Ook locatie Studio15 in Almelo gaat weer deels open. Alles op reservering weliswaar, maar jongeren kunnen vanaf deze week ook hun creativiteit daar kwijt bij de verschillende mogelijkheden die Studio15 biedt.

Heb je interesse om zelf ook muzikaal of creatief bezig te zijn en wil je eens een les proberen, neem dan contact op met de Klantenservice van Kaliber Kunstenschool. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden in het algemeen en specifiek voor deze situatie.

Bekijk het aanbod van Kaliber op klik hier