Wie stuur jij dit jaar hét Oldenzaalse kerstkaartje? Een lichtpuntje voor de eenzame oudere

Oooh, wat hadden we er weer veel zin in. Om weer naar normaal te gaan. Kerst is voor velen de tijd van het jaar om gezellig bij elkaar te komen met familie of vrienden, om lekker samen te eten. De maand december staat in het teken van wonderschone verlichting en veel gezelligheid. Maar niet voor iedereen. Daarom heeft Oldenzaal Promotie een kerstkaartje laten drukken, die je mag opsturen. Een lichtpuntje aan het einde van het jaar voor de eenzame medemens.

It ís the most wonderful time of the year!

Een verlichte kerstboom, een kerstmenu met favoriete gerechten en een kerstfilm. Maar voor sommigen is dat niet zo. Er is de laatste jaren al veel aandacht geschonken aan eenzaamheid onder ouderen. Rondom de feestdagen valt eenzaamheid extra zwaar. Het versturen van een kerstkaartje is een bijzondere manier om aandacht te schenken aan iemand en jezelf van je goede kant te laten zien.

Kerstkaart Oldenzaal cadeau: om op te sturen

Om het je gemakkelijk te maken heeft Oldenzaal Promotie een sfeervolle kerstkaart laten drukken die direct nadat Sinterklaas vertrokken is, op de deurmat valt. Deze krijg je van ons cadeau. Wie ontvangt jouw kerstkaart? Je kunt je oma of buurvrouw of iemand anders verrassen met een van mooiste straatjes van Oldenzaal. De feestelijke foto voor deze kaart is gemaakt door Geert Cox.

Wanneer jij er een kerstzegel opplakt en de kaart met lieve tekst voorziet dan weten wij zeker dat je iemand erg gelukkig maakt. Je kunt de kaart natuurlijk ook in de brievenbus van de buurman doen, of een oudere in de buurt. Op deze manier kun je laten weten dat je toch aan iemand denkt.

Lieve wens

Heb je geen idee wat je op de kaart moet zetten? Een simpele ‘fijne feestdagen’ is al erg mooi. Nog mooier is het om ook een lieve tekst te schrijven.

De beste wensen voor het nieuwe jaar
met heel veel
lente “hoop”; zomerse “warmte”;
herfst “geluk” en
winterse “geborgenheid”

Doe je ook mee?