1. Stadstuin open voor publiek

  Stadstuin open voor publiek

  De bouw- en civiele werkzaamheden in de Stadstuin zijn klaar en de Stadstuin is open voor publiek. Op 28 november a.s. zal wethouder Alida Renkema deze mijlpaal vieren met eigenaren van de Stadstuin en belanghebbenden.

 2. Stadsgedicht

  Stadsgedicht

  Een brug Allerheiligen, Allerzielen, beiden een mooi woord Mijn ouders zijn al meer dan twintig jaar dood Op mijn 33e werd ik wees, weg uit moeders’ schoot

 3. Ontwerpwedstrijd!

  Ontwerpwedstrijd!

  Jij of jouw buurt kunt de tentoonstelling gebruiken als inspiratie voor het meedoen aan een ontwerpwedstrijd!

 4. Stadswandeling bij kaarslicht

  Stadswandeling bij kaarslicht

  Onder begeleiding van een stadswacht ga je bij het licht van een lantaarn op ontdekkingstocht door Oldenzaal.

 5. Een oorlogsverhaal in Oldenzaal

  Een oorlogsverhaal in Oldenzaal

  Op 2 april 2020 is het 75 jaar geleden dat Oldenzaal bevrijd is. In dit jubileumjaar wil Oldenzaal extra activiteiten organiseren om deze bevrijding te vieren en slachtoffers te herdenken. Centraal staat het doorgeven van verhalen.

 6. Kermis en Koopzondag

  Kermis en Koopzondag

  Van vrijdag 27 t/m maandag 30 september is er najaarskermis in Centrum Oldenzaal. De kermis zal neerstrijken op haar vertrouwde locaties de Ganzenmarkt, St. Plechelmusplein en de Kerkstraat.

 7. Eerste editie Drakenbootrace groot succes

  Eerste editie Drakenbootrace groot succes

  Liefst 36 teams op de allereerste Drakenbootrace op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Dat mag een succes genoemd worden. In heuse festivalsfeer werd op zaterdag 9 september voor zo’n 1000 toeschouwers om de prijzen gestreden.

 8. Loop jij ook mee?

  Loop jij ook mee?

  Zondag 6 oktober wordt het centrum van Oldenzaal weer omgebouwd en ontstaat er een prachtig parcours voor hardlopers. De halve marathon van Oldenzaal is evenement voor jong en oud.