1. Eerste editie Drakenbootrace groot succes

  Eerste editie Drakenbootrace groot succes

  Liefst 36 teams op de allereerste Drakenbootrace op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Dat mag een succes genoemd worden. In heuse festivalsfeer werd op zaterdag 9 september voor zo’n 1000 toeschouwers om de prijzen gestreden.

 2. Loop jij ook mee?

  Loop jij ook mee?

  Zondag 6 oktober wordt het centrum van Oldenzaal weer omgebouwd en ontstaat er een prachtig parcours voor hardlopers. De halve marathon van Oldenzaal is evenement voor jong en oud.

 3. Talent in Huis, De huiskamer als podium

  Talent in Huis, De huiskamer als podium

  Oldenzaal barst van het talent! Of het nu zang, dans, spoken word, theater, poëzie,circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdiend een podium.

 4. Wereld Alzheimer dag in Oldenzaal

  Wereld Alzheimer dag in Oldenzaal

  Zaterdag 21 September is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema van deze dag ’Samen bewegen’. In Oldenzaal worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd.

 5. Winactie Dinopark Twente

  Winactie Dinopark Twente

  Ben jij al op avontuur geweest in het centrum van Oldenzaal? Haal bij de Tourist info nu jouw speurtocht op en doe gratis mee!

 6. Energie opwekken tijdens de Boeskool is Lös

  Energie opwekken tijdens de Boeskool is Lös

  Tijdens de Boeskool is Lös staat het Energieloket Oldenzaal met twee stands voor het pand van de Stadsnoabers. 5 dagen lang is Oldenzaal in de ban van het zomerfeest.

 7. Zomervakantie OKids en Chaos in Sprookjesland

  Zomervakantie OKids en Chaos in Sprookjesland

  Deze zomervakantie komen sprookjesfiguren uit de videogame 'Sprookjesland' naar de echte wereld. Via een game console kunnen kinderen “omgekeerd gamen”. Het zijn namelijk de digitale figuren die naar de echte wereld komen.