1. 0/5
  '

  Nieuws & Tips

  De leukste picknickplekken in Oldenzaal

  Geschreven door

  Wieke

  Het maakt niks uit of je nu in de lente, de zomer of in de herfst gaat picknicken! Het is heerlijk om naar buiten te gaan. De natuur is altijd prachtig! Wat is er dan nog leuker dan picknicken in de Oldenzaalse natuur? Stap snel op de fiets of trek je wandelschoenen aan en geniet van een picknick.

 2. 5/5

  5.

  Kalheupinkpark

  Het is een openbaar wandelpark met fraaie oude bomen, kunstwerken, een (bron)weide en twee bronvijvers. Loop een rondje door het park en neem plaats op ‘Ucundi acti labores’. Een heerlijk bankje om even te gaan zitten.

  Kalheupinkpark

 3. 4/5

  4.

  Het Hulsbeek

  In het park is er voor iedereen wat te beleven. Maak een lange wandel- of fietstocht, bezoek een van de speeltuinen of neem een duik in het water. Gegarandeerd een geslaagde middag. Kies een van de vele picknickbankjes of strijk neer in het gras. Een geweldig plek om even lekker uit te waaien en te genieten van een picknick in de zon.

  Het Hulsbeek

 4. 3/5

  3.

  Stakenpark Berghuizen

  Een grote speeltuin voor kleine én grote kinderen, prachtige natuur en een uniek vlinderhof. Het hele beekdal is ingezaaid met een bloemenmengsel met bij- en vlindervriendelijke weidebloemen. Een prachtige plek om samen te gaan picknicken. Neem plaats en geniet van alle gezelligheid om je heen.↵

 5. 2/5

  2.

  Stadspark Roosboer

  In de wijk Graven Esch vind je Stadspark Roosboer. Dit park zit naast kinderboerderij Hofte. Ideaal voor een middagje met kinderen. Loop een rondje langs de geiten, spreid je picknickkleed op het gras in het park en geniet van een gezellige picknick met je kinderen.

 6. 1/5

  1.

  Centrum Oldenzaal

  Ook in het centrum van Oldenzaal vind je mooie picknickplekjes. Loop eens onze stadswandeling, haal je borrelbox/picknickmand bij je favoriete ondernemer en neem bijvoorbeeld plaats op het St. Plechelmusplein. Of loop iets verder en neem plaats in de tuin van het Palthe Huis. Haal je zonnebril onder het stof vandaan, zoek je picknickkleed, neem plaats op een van de mooie plekjes en GENIET!

Meer verhalen uit Oldenzaal

 1. Verhalen uit Oldenzaal

  Oldenzaalse huiskamers als podium voor talent

 2. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, twentse week, workshops en meer.....

  Geschreven door Wieke
 3. Verhalen uit Oldenzaal

  Agenda oktober 2023: kermis, herfst, halve marathon en meer

  Geschreven door Wieke
 4. Ondernemer in de spotlight

  Experience Beauty: De nieuwe aanwinst voor winkelcentrum De Vijfhoek!

  Geschreven door Marieke

Tip je vrienden

facebook twitter