De Winterwinactie gaat dit jaar weer van start vanaf 12 november. De stickeractie, waarbij voor elke bestede 10 euro de deelnemende winkelier een sticker geeft, was vorig jaar een groot succes. Bij 10 stickers is de kaart vol en elke volle kaart geeft kans op één van de fraaie prijzen.

Spaar mee in Centrum Oldenzaal

En maak kans op té gekke prijzen. Tourist Info/Oldenzaal Promotie heeft in samenwerking met diverse Oldenzaalse ondernemers een speciale actie waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Wil je ook een prachtig cadeau winnen?

1. De 1e prijs:
E-bike van Gazelle t.w.v. € 2.149,-
2. De 2e prijs: 55 inch Oled TV
3. De 3e prijs:
Reis naar Parijs voor 2 personen t.w.v. € 1.000,-
4. De 4e prijs: Oldenzaalse cadeaubonnen
5. en nog: Vele andere prijzen

Deelnemende bedrijven

Klik hier.

Te winnen prijzen

Klik hier

Wat moet je doen?

Wanneer je vanaf zaterdag 12 november je aankopen in Oldenzaal doet, ontvang je bij de deelnemende winkels een winactiekaart. Deze spaarkaarten zijn gratis op te halen in de winkels of bij Tourist Info Oldenzaal. Bij iedere deelnemende winkel, waar je een aankoop doet, ontvang je een sticker voor ieder bestede 10 euro. En natuurlijk wil jij ook een cadeau winnen.

Heel veel leuke kleine prijzen

Vorig jaar zijn er door veel verschillende ondernemers in de binnenstad, grote prijzen en ook heel veel leuke kleine prijzen beschikbaar gesteld. De prijzen waren zeker de moeite waard. Voor dit jaar loopt het aantal deelnemende winkels nog op. Ook ontvangen we van de winkeliers nog iedere dag nieuwe beschikbare gestelde prijzen. We kunnen nu dan ook al spreken van een succesvolle actie!

Inleveren spaarkaarten

Spaarkaarten kun je inleveren in de speciale ton die te vinden is bij Oldenzaal Promotie (Grootestraat 35), De Driehoek, De Vijfhoek, Ultimo Mode (Deurningerstraat 9) en Freule (Bisschopstraat 20) en Olde Weghuis (Steenstraat 35).

Aan het einde van de winactie worden de prijswinnaars, en de ondernemers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld, via de mail op de hoogte gesteld van de gewonnen prijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.