De Winter Win Actie gaat dit jaar weer vanaf 18 november van start! Bij elke € 10,00 ontvang je een sticker, die je op de spaarkaart kunt plakken. Deze spaarkaarten zijn in de deelnemende winkels en bij Tourist Info Oldenzaal verkrijgbaar. Bij 10 stickers is de kaart vol en elke volle kaart geeft kans op één van de mooie wekelijkse prijzen.

Spaar mee in het Centrum Oldenzaal

En maak kans op té gekke prijzen. Tourist Info/Oldenzaal Promotie heeft in samenwerking met diverse Oldenzaalse ondernemers een speciale actie waar je de mooiste prijzen mee kunt winnen!

Of ben jij dit jaar misschien wel de winnaar van één van onderstaande hoofdprijzen?

  • Wooncheque t.w.v. € 1.250,00 (mede mogelijk gemaakt door Woonboulevard Oldenzaal)
  • Q Led TV 65 Inch t.w.v. € 1500,00 (mede mogelijk gemaakt door Expert Oldenzaal)
  • Overnachting, wellness en een diner voor 2 personen (mede mogelijk gemaakt door Erve Hulsbeek)
  • Oldenzaalse cadeaubonnen

Wat moet je doen?

Wanneer je vanaf zaterdag 18 november je aankopen in Oldenzaal doet, ontvang je bij de deelnemende winkels een spaarkaart. Deze spaarkaarten zijn gratis op te halen in de winkels of bij Tourist Info Oldenzaal. Bij iedere deelnemende winkel, waar je een aankoop doet, ontvang je een sticker voor ieder bestede 10 euro.

Inleveren spaarkaarten

Spaarkaarten kun je inleveren in de tonnen, die te vinden zijn bij Oldenzaal Promotie (Grootestraat 35), De Driehoek, De Vijfhoek, Ultimo Mode (Deurningerstraat 9), Freule (Bisschopstraat 20) en Olde Weghuis (Steenstraat 35).

Er is elke week een trekking, waarbij je kans maakt op één van de mooie wekelijkse prijzen. De winnaars worden telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wie doen er allemaal mee en wat kun je winnen?
Klik hier voor alle deelnemende bedrijven en de prijzen.

Tip je vrienden

facebook twitter