Kunst in de etalage 20 jaar!

Een jaarlijks kunstevenement in de binnenstad van Oldenzaal. Met meer dan veertig kunstenaars en ondernemers wordt de binnenstad gedurende drie weken een grote galerie.

Kunst in de Etalage bestaat 20 jaar. Drie weken lang in de binnenstad van Oldenzaal! Ruim 40 ondernemers en minimaal 45 Kunstenaars verzorgen een geweldig gevarieerde kunst-expositie in de etalages van de Oldenzaalse binnenstad. Een evenement in oktober met kunstenaars van dichtbij uit de regio, maar ook van ver en zelfs van over de grens die hun werk exposeren. Oldenzaal beleeft kunst in de etalage van 1 t/m 23 oktober 2022.

Cultureel evenement
Laagdrempelig kijken naar kunst voor het publiek en een bijzonder podium voor kunstenaars. Met veel extra’s; een kunstcafé voor kunstenaars en ondernemers, een feestelijke opening en een prijsuitreiking ‘beste match’ kunstenaar-ondernemer. Maar ook educatieve en maatschappelijke projecten maken onderdeel uit van het evenement.

2022 is een jubileumjaar!
Dit jaar heeft Kunst in de Etalage vanwege haar 20-jarig bestaan samen met verschillende partners een speciaal randprogramma opgesteld. De activiteiten zijn gratis, maar wees er snel bij want vol = vol!

Kijk gauw verder op deze website www.kunstindeetalage.nl voor meer informatie!

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter