Midwinterhoorn wandeling met een verhaal

Op 27 november organiseert Stichting Mirrewinterhoornbloazers Oln’zel een gezellige Midwinterhoorn Wandeltocht met een Verhaal. Traditiegetrouw is de wandeling op de eerste adventzondag en kunnen deelnemers genieten van de klanken van de midwinterhoorn onderweg.

Op 27 november organiseert Stichting Mirrewinterhoornbloazers Oln’zel een gezellige Midwinterhoorn Wandeltocht met een Verhaal. Traditiegetrouw is de wandeling op de eerste adventzondag en kunnen deelnemers genieten van de klanken van de midwinterhoorn onderweg. Daarnaast zijn er tekeningen van Jan Schoenaker te zien en demonstreren de bloazers onderweg hoe de midwinterhoorns worden gemaakt.

Diverse routes De wandeling kent twee routes van 7 en 11 kilometer, langs de mooiste plekken van Oldenzaal. Met de toevoeging van de korte route, wordt de wandeling ook geschikt voor het hele gezin. De blazers hebben er zin in om hun verhalen te vertellen en de oale roop te laten horen. We houden rekening met een grote opkomst.” zegt de veurman van de bloazers.

Kaarten in de voorverkoop Mensen kunnen voor de 7 kilometer starten tussen 10:30 en 14:00 uur en voor de 11 kilometer tussen 10:30 en 13:00 uur, vanaf NS Station Oldenzaal. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de voorverkoop bij Tourist Info Oldenzaal. Volwassenen betalen € 4,00, kinderen € 3,00. Daar zit een consumptie en een kop warme snert bij in. Daarnaast krijgen volwassenen een informatieboekje met leuke wetenswaardigheden. Kaarten kopen kan ook bij de start op 27 november, dan is de deelname per persoon €1,- duurder. Volwassenen betalen op deze dag € 5,00, kinderen € 4,00.

Meerdere evenementen De Mirrewinterhoornbloazers blazen vanaf de 1e adventzondag. Op Drie Koningen wordt het seizoen afgesloten met een demonstratie in de Palthetuin. In de tussentijd zijn de blazers te zien en te horen op kerstmarkten, evenementen, in de binnenstad en bij wooncentra. Op 21 december wordt in de Plechelmusbasiliek de Zonnewende georganiseerd.

Organisatie is in handen van de Stichting Mirrewinterhoorn bloazers Ol’nzel Klik hier

Wanneer

  • -

Locatie

NS Station

Adres
Stationsplein 14, 7573 AV

Tip je vrienden

facebook twitter