UITVERKOCHT Kerstconcert St.Joseph harmonie & Anneke van Giesbergen solist

Samen sfeervol de feestdagen inluiden, dat kan met de St. Joseph Harmonie en Anneke van Giersbergen op zaterdagavond 17 december.

Op zaterdag 17 december organiseert de Koninklijke Harmonie St.Joseph haar Kerstconcert in de Antoniuskerk. Het orkest speelt muziek die past in de Kersttijd.

Behalve dat het orkest zelf uitgebreid aan bod komt, kan de harmonie ook dit jaar weer een beroep doen op een artiest van naam. Het concert is in samenwerking met Anneke van Giesbergen.

Het concert begint om 19:30 uur. Kaarten à €15,00 zijn te koop bij de Tourist info Oldenzaal.

Voor het eerst in drie jaar presenteert de St. Joseph Harmonie weer een kerstconcert in de Antoniuskerk te Oldenzaal. Het concert belooft een avond vol prachtige muziek. Het orkest onder leiding van Römanö Mediati speelt een divers programma. Verschillende schitterende orkestwerken (Russian Christmas Music, Pacis Valley) worden afgewisseld met sfeervolle kerstmuziek. Trompettist Bart Schröder speelt het fraaie Someone like you, begeleid door het orkest van St. Joseph.

Daarnaast brengt zangeres Anneke van Giersbergen haar betoverende zangkunsten ten gehore. Anneke is een internationaal succesvol zangeres en onder andere bekend van de Beste Zangers van Nederland. De Oldenzaalse samenzang Een Kindelyn zal uiteraard niet ontbreken. De avond wordt subliem aan elkaar gepraat door presentator Karsten Kögging. Kortom, een schitterend concert om in de kerststemming te komen.

Kaartverkoop

Kaarten à €15,- zijn verkrijgbaar via stj.nl of te koop bij Oldenzaal Promotie. De kerk is om 19.00 geopend, onze opleidingsorkesten verwelkomen het publiek met mooie muziek.

Het kerstconcert van de Koninklijke Harmonie St. Joseph start op zaterdag 17 december om 19.30 uur in de Antoniuskerk (Spoorstraat 2, Oldenzaal).

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Antoniuskerk

Adres
Spoorstraat 4a, 7572 CZ Oldenzaal
Telefoon
0541-512467
E-mail
Website
www.antoniuskerk-oldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter