Blaas 2023 nieuwe energie in tijdens het Open Huis van Kaliber!

Hoe leuk is het om het nieuwe jaar te starten met een nieuwe hobby? Ontdek waar jij energie van krijgt tijdens het open huis van Kaliber op zaterdag 4 februari in Oldenzaal.

Laat je jezelf gaan tijdens theater, ligt jouw kracht in muziek maken of krijg jij energie van dansen? Wat het ook is, bij Kaliber staan ze voor je klaar!

Waar krijg jij energie van?

Wil jij graag op het podium shinen, verkleden en acteren? Dit kan tijdens de theater- en musicallessen. Theaterdocente Carlijn van Straten daagt je uit om eigen fantasie te gebruiken.

“Ook het trainen van je empathie en inlevingsvermogen komt aan bod tijdens mijn theaterlessen, en daar kan je de rest van je leven profijt van hebben. Als je je kan verplaatsen in iemand anders binnen een scène, kan je dat ook in het echte leven doen!” – Carlijn van Straten

Als je liever aan de slag gaat met instrumenten kun je jouw muzikale talent ontplooien onder de beste begeleiding. Wat dacht je bijvoorbeeld van accordeon, slagwerk of trompet? De docenten kunnen je er alles over vertellen. Ook kun je tijdens het open huis een te gekke workshop basgitaar volgen.

Je kunt ook de voetjes van de vloer laten gaan bij kleuterdans en ballet. Kun je je lichaam weinig belasten, maar wil je toch bewegen? Dan is stoelyoga (45+) misschien wel wat voor jou.

Bij het nieuwe atelier in Oldenzaal, hoort natuurlijk ook een nieuwe cursus: illustratie. Kunstenaar Jim Kiviet geeft je alle tools om lekker creatief bezig te zijn. Daarnaast zijn er ook nog andere creatieve cursussen in het atelier te vinden.

Zaterdag 4 februari van 13:00 tot 15:00 uur ben je van harte welkom bij Sociaal Cultureel Centrum Willemien, aan de Wilhelminastraat 5. Heb je jouw creatieve ambitie nou helemaal gevonden tijdens het open huis? Dan kun je je ter plekke inschrijven voor een gratis proefles! Zien ze je daar?

Wanneer

  • -

Locatie

Kaliber Kunstenschool

Adres
Willemien aan de Wilhelminastraat 5, 7571 CE Oldenzaal
Telefoon
088 486 8700
E-mail
Website
www.kaliberkunstenschool.nl

Tip je vrienden

facebook twitter