Kids Klas illustratie bij Kaliber

Een illustratie is een tekening waarmee je verhalen verrijkt. Deze cursus helpt je om jouw verhaal in je hoofd, te voorzien van passende illustraties. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden!

De cursus bestaat uit 10 lessen, waarin je aan de hand van allerlei oefeningen leert om het idee in je hoofd te vertalen op papier en daarbij een eigen stijl ontwikkelt. Kunstenaar Jim Kievit geeft je alle tools om lekker creatief bezig te zijn.

Nieuw: korte cursus illustratie in Oldenzaal!

Niet alleen het sociaal cultureel centrum Willemien is nieuw in Oldenzaal, ook de korte cursus Illustratie is nieuw en gaat van start. Er zijn ook nog andere korte cursussen waarin je in tien lessen de basis leert van een kunstvorm. Bekijk hieronder welke uitdaging jij aan wilt gaan!

Illustratie

Docent Jim Kiviet start met een leuke en uitdagende cursus illustratie. > “Ik ben erg geïnteresseerd in wat cursisten kunnen en hoever ze daarin kunnen komen. Er is niets mooier dan door middel van tekenen, illustreren en schilderen mensen te zien groeien, zelfverzekerder te zien worden en ze een glimlach op hun gezicht te bezorgen”, vertelt Jim. De cursus bestaat uit tienlessen waarin je aan de hand van allerlei oefeningen leert om het idee in je hoofd te vertalen op papier en daarbij een eigen stijl ontwikkelt.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de site en geef je snel op via www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen-oldenzaal

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 88,00 Entreeprijs

Voor 10 lessen

Locatie

Kaliber kunstenschool

Adres
Sparstraat 152, 7572TA
Telefoon
088-4868700
E-mail
Website
www.kaliberkunstenschool.nl

Tip je vrienden

facebook twitter