navigatie overslaan

festival

Najaarskermis

  • 27 - 30 september
  • 12:00- 00:00
  • Oldenzaal

September kermis Oldenzaal: voor ieder wat wils! De september kermis zal ook dit jaar weer een groot feest voor jong en oud zijn.

Wat te denken van de Trip Crazy dance. Een kleurige attractie waar de passagiers van links naar rechts en van boven naar beneden.

Ook de draairichting is altijd weer een verrassing. Ouderwets botsen, het kan ook deze kermis weer. Rechts lekker geen voorrang geven en botsen tot je op avontuur in het doldwaze belevingshuis Fire Department. Etages vol obstakels moeten worden overwonnen tijdens de zoektocht naar de uitgang,....dat zal nog niet meevallen.

Over bergen en dalen voert de reis terwijl gezeten kan worden op fraai uitgesneden houten dierornamenten. Snelheid en sensatie bij de Decadance. Een monsterlijke machine waar de gondeltjes beangstigend snel over de baan zoeven. Daarbij tollen de gondeltjes ook nog eens om hun eigen as heen. Een sterke maag is hier wel een vereiste. De familieattractie bij uitstek is de Spider Polyp. De vrolijk dansende spin waar kriebeltjes in de onderbuik opkomen als de poot weer omlaag duikt. Zich met wisselende snelheden voortbewegend is deze kleurige attractie pret voor jong en oud. Vele tientalle meters hoog zoeft de arm van deze attractie door de lucht. Booster Maxximum is dan ook niet bedoeld voor bang uitgevallen bezoekers.

Snelheden tot over de honderd kilometer per uur terwijl de gondel zelf ook rond kan tollen. Je moet het maar durven! Ook voor de kleintjes is er volop keuze. Zo zal de Draaimolen weer haar rondjes maken. Een echte kermis kan nu eenmaal niet zonder. Bij de Trampoline kan geschaafd worden aan de conditie. Lekker springen en dollen en uiteraard oefenen in het maken van een salto.

Bij de Buggy wacht het avontuur. Wellicht voor het eerst achter het stuur zullen de kleintjes genieten bij het opdoen hun eerste rijvaardigheid. Lopen op het water kan toch. Bij de Walking waterballen is het zelfs de normaalste zaak van de wereld. Dikke pret voor jong en oud(er)! Natuurlijk zijn de vertrouwde lekkernijen weer volop te krijgen. Een oliebol of krentenbol, zakje nougat of heerlijke zuurstok, suikerspin of hartige snack, de keuze is enorm.

Waag je liever een gokje, pas dan maar op. Voor je het weet heb je je handen vol met de meest fraaie prijzen. De kermis in Oldenzaal zal ook dit najaar weer een groot feest zijn waar iedereen van harte welkom is. Jij komt toch ook!!

Wanneer

-
-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen