Bevrijdingsfestival Oldenzaal

Cultuurhuis de Hof vormt opnieuw het decor voor het jaarlijks festival waarmee de bevrijding van de stad Oldenzaal wordt herdacht. Samen met de gemeente Oldenzaal heeft het Comité Nationale Feest- en Gedenkdagen een programma gemaakt, waaraan wordt meegewerkt door jong en oud.

Oldenzaal werd op 2 april 1945 bevrijd van de Duitse bezetter. Om hier bij stil te staan organiseert het Comité Nationale Feest- en Gedenkdagen Oldenzaal op 2 april 2023 om 15.00 uur een vrijheidsconcert.

Kom genieten van swingende livemuziek verzorgd door de “Bigband New Edition”, o.l.v. dirigent Paul Rademaker, met daarbij een kort intermezzo door het Oldenzaalse zangtrio “The Crème Brûlettes”.

Sinds 2000 timmert New Edition aan de weg en is in die tijd een fantastische aanvulling gebleken op het regionale muzikale leven. De leden van de band komen uit heel Twente. Het belooft een hele leu-ke middag te worden voor liefhebbers van vrolijke bigbandmuziek.

Programma:

  • 15.00: uur Inloop
  • 15.30 uur: Welkom, toespraak van de burgemeester en start concert
  • 16.15 uur: Pauze
  • 16.45 uur: Tweede deel concert
  • 17.30 uur: Einde

Mis het niet!

Kaarten zijn te verkrijgen bij Tourist info Oldenzaal aan de Grootestraat 35. Ze kosten slechts 2,50 en zijn inclusief een pauzedrankje. Op de middag zelf zijn eventueel ook nog kaarten te koop. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Wanneer

Locatie

Hofkerk, Cultuurhuis de hof

Adres
Ganzenmarkt 9, 7571CD Oldenzaal
Website
www.hofkerk-oldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter