Vriendenweek zang & koren bij Kaliber Kunstenschool

Ben jij altijd al gek geweest op zingen en zing jij met elk nummer mee? Lijkt het jou ook zo leuk om je technieken te kunnen verbeteren of om samen met mensen te zingen? Dan is dit je kans! Van 3 tot 9 april is het Vriendenweek Zang & Koren. Volg een gratis zangles of doe mee aan een repetitie van één van de koren van Kaliber Kunstenschool!

Zingen is heel gezond: het brengt ontspanning, heeft een positief effect op je hersenen en verbetert je long- en ademcapaciteit. Samen zingen is bovendien erg leuk! Je leert elkaar goed kennen en muziek klinkt samen nog mooier.

Volg een gratis open zangles

De zes zangdocenten van Kaliber Kunstenschool staan te trappelen om je te ontmoeten en geven je graag een gratis zangles tijdens de Vriendenweek. In deze les ga je een beginnetje maken met zangtechnieken, leer je de docent kennen en bespreek je wat je wil leren.

Meezingen met de Cool Kids

In Oldenzaal is er een nieuw kinderkoor gestart: Cool Kids. De deelnemers zijn tussen de 7 en 12 jaar. Zij repeteren wekelijks op woensdag (16.45 – 17.45 uur) en worden begeleid door onze nieuwe docent Hannah John. Er zijn nog plekken vrij.

Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl/vriendenweek voor alle informatie. Je kunt je hier aanmelden voor een proefles.

Wanneer

  • 3 apr - 9 apr 2023
    • elke woensdag | - uur

Locatie

Kaliber Kunstenschool

Adres
Willemien aan de Wilhelminastraat 5, 7571 CE Oldenzaal
Telefoon
088 486 8700
E-mail
Website
www.kaliberkunstenschool.nl

Tip je vrienden

facebook twitter